18 iul. 2022 | 11:39

Împăcare surpriză în showbiz. La un an de la divorț au decis să își mai acorde o șansă

Monden
Împăcare surpriză în showbiz. La un an de la divorț au decis să își mai acorde o șansă
Impacare surpriza in showbiz. La un an de la divort au decis sa isi mai acorde o sansa

Dacă 2021 a fost un an al divorțurilor în showbizul românesc, iată că 2022 aduce multe surprize pe plan amoros. Unul dintre cele mai controversate cupluri a decis să-și mai acorde încă o șansă. Fostul mare fotbalist și mama copiilor săi au revenit la sentimente mai bune și au decis să se împace. Despre cine este vorba.

Raluca și Walter Zenga s-au împăcat și sunt din nou împreună

Încurcate sunt căile dragostei, iar vedetele din lumea mondenă o știu cel mai bine. După ce au divorțat cu surle și trâmbițe anul trecut, se pare că 2022 i-a făcut să revină la sentimente mai bune și să încerce să reînvie flacăra iubirii.

Este vorba despre Raluca și Walter Zenga, care au hotărât să redevină un cuplu. Recent, cei doi au fost surprinși pe străzile din București zâmbind, ținându-se de mână, semn că și-au rezolvat problemele și sunt, din nou, fericiți împreună.

Cei doi foști soți au luat masa la un restaurant din Capitală. După ce în 2021 s-au separat, după o căsnicie de 15 ani de zile, iată că destinul a avut alte planuri pentru Raluca și Walter Zenga, astfel încât cei doi s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

Raluca și Walter Zenga au divorțat în 2021

Reamintim că Raluca Rebeldea și Walter Zenga au depus actele divorț în 2021, la Dubai, acolo unde locuiau de foarte mulți ani. Cei doi au doi copii împreună, o fată pe nume Samira, în vârstă de 12 ani și Walter jr., un băiețel de numai 10 ani.

Anul trecut, marele antrenor de fotbal scria pe rețelele sociale motivul pentru care el și mama copiilor săi au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

„Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră.

Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai!

Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc.”, era mesajul transmis de Walter Zenga anul trecut.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Ce s-a ales de celebrul actor adorat de milioane de români. Dramele și scandalurile care i-au terminat cariera
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Vezi câți ani ai cu adevărat. Durează doar 30 de secunde
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Putin cutremură toată planeta. A dat ordinul de care se temeau toți
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
România INTRĂ în Schengen! NIMENI nu se aștepta la asta
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro