Cine este Michela Motoc, iubita lui Walter Zenga. Ce nume avea înainte și cu ce se ocupă acum

Adio, Raluca! Walter Zenga iubește din nou și a înlocuit-o pe fosta lui soție cu o altă blondă focoasă. Cum arată Michela Motoc, noua lui parteneră și cu ce anume se ocupă femeia mai tânără cu 30 de ani decât el.

Ce meserie are noua iubită a lui Walter Zenga

Lumea showbizului românesc a rămas fără cuvinte atunci când Walter Zenga și a treia lui soție Raluca au anunțat că nu mai formează un cuplu și ajung la notar pentru a semna actele de divorț.

Fostul portar al Italiei și-a găsit alinarea în brațele unei tinere românce de 31 de ani. Noua iubită a lui Walter Zenga se numește Michela Motoc și este model și influencer la Milano. Focoasa blondină, pe care înainte o chema Mihaela Moțoc, este originară din Oradea și are o carieră de succes în Italia.

În anul 2016 a participat la concursul de frumusețe Miss Europe Continental unde a prezentat cu mândrie Italia, patria ei adoptivă. Iubita lui Walter Zenga a devenit, de asemenea, imaginea unui salon de înfrumusețare în orașul Spoleto și și-a încercat norocul ca actriță, primind un rol secundar în filmul Infernet.

„Este extrem de emoţionant şi onorant să reprezint România la un concurs atât de important. Am primit multe mesaje de încurajare, multe felicitări. Am avut o satisfacţie greu de descris când am realizat câtă lume mă cunoaşte. Este cel mai frumos sentiment pentru mine să ştiu că lumea mă apreciază, iar eu vreau să le mulţumesc tuturor prin premiul câştigat”, a declarat Michela Motoc la momentul respectiv, scriu cei de la Mediafax.

Walter Zenga și noua lui iubită s-ar fi mutat deja împreună la Milano

Walter Zenga și noua lui iubită par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar fostul tehnician din Liga 1 pare să fi uitat complet de Raluca Rebedea, femeia care i-a dăruit doi copii și alături de care și-a petrecut ultimii 15 ani din viață.

Relația dintre cei doi pare a fi destul de serioasă. Michela Motoc a știut încă din copilărie că va deveni model, un vis pentru care a luptat din greu.

„Visul meu a fost să ajung model. Acum am ajuns să fiu oprită pe stradă, să îmi spună lumea că mă cunoaşte de la televizor sau de la prezentări. Este un sentiment deosebit.”, a completat iubita lui Walter Zenga.

Acum, fostul mare fotbalist își trăiește a doua tinerețe alături de o altă româncă frumoasă care i-a furat inima. Potrivit jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, Zenga și Michela Motoc și-ar fi început povestea de iubire chiar la Dubai, iar recent s-au mutat împreună la Milano, orașul natal al fostului mare fotbalist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI