Walter Zenga a făcut marele anunț. Ce a decis împreună cu Raluca, soția lui

Walter Zenga a făcut marele anunț. Ce a decis împreună cu Raluca, soția lui
Walter Zenga a făcut marele anunț: ce a decis împreună cu soția Raluca

Walter și Raluca Zenga au mimat fericirea multe luni, apoi au recunoscut că iubire între ei nu mai este, motiv pentru care vor să desființeze căsătoria. Nebănuite sunt căile dragostei și totodată și imprevizibile atitudinile lor. Deși nu au dat nicio declarație înainte, și-au făcut apariția împreună la o emisiune, unde au părut că sunt mai bine ca niciodată.

Walter Zenga, anunț despre relația cu Raluca. Cei doi s-au împăcat

Raluca și Walter Zenga formează un cuplu de aproape 17 ani. La finalul anului 2020 au fost la un pas să se separe. Speculațiile au fost confirmate atunci de fostul antrenor al lui Cagliari, care spunea că actele de divorț au fost depuse la Curtea de Apel din Dubai.

2021 s-a arătat un an mai bun, căci după câteva luni din momentul verdictului ambii au spus în ison că nu mai au niciun gând să se separe. Printr-o intervenție la o emisiune din Italia, Walter a confirmat că el și Raluca s-au împăcat, locuiesc din nou împreună și se înțeleg bine.

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătura cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus el în emisiunea din Italia.

Între timp, Raluca se relaxează călătorind prin lume. În prezent, ea se află într-o vacanță în Uganda și își ține fanii la curent cu imagini. Este urmărită de peste 70.000 de persoane în mediul virtual. Pe lângă călătorii, ea se ocupă temeinic de cei doi copii ai cuplului, Samira și Walter Jr, scrie Playsport. 

Mesajele celor doi dinainte de despărțire 

„În ultimul timp, mi-am dat seama că am petrecut prea mult timp așteptând. Așteptând pentru momentul potrivit, așteptând o scuză, așteptând ceva, pe cineva să se schimbe, pe cineva să ne completeze, pentru iertare, pe cineva care să vină acasă. Așa mult timp în care nu am știut când așteptarea va lua sfârșit și viața va începe cu adevărat”, era printre primele mesaje transmise de Raluca privind despărțirea de soț.

„Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, scria Walter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI