Împăcare istorică în familia regală?! Britanicii, anunț surpriză: ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry

Împăcare istorică în familia regală?! Britanicii, anunț surpriză: ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry
Ce se întâmplă în familia regală? Meghan Markle și Prințul Harry au surprins pe toată lumea

Britanicii sunt surprinși de noile informații. Ce se întâmplă în Familia Regală a Marii Britanii? Meghan Markle și prințul Harry au uimit pe toată lumea cu noul gest. Majoritatea oamenilor abia așteptau acest lucru, mai cu seamă rudele din partea nepotului Reginei.

Împăcare istorică în familia regală?! Gestul făcut de Meghan Markle și Prințul Harry

Veste uriașă pentru fanii cuplului, dar în special pentru rudele ducilor de Sussex! Se zvonește că ar fi avut loc o împăcare între Meghan Markle, prințul Harry și fratele acestuia alături de soție, conform popculture.com.

Amintim că nepoții Reginei Elisabeta a II-a din partea moștenitorului coroanei s-au distanțat și au avut o relație deficitară încă din perioada în care Meghan a venit în familie.

Cei doi funcționează după gândiri diferite, iar situația din palat a devenit cu atât mai tensionată când Harry a decis să-și părăsească atribuțiile și să plece din Marea Britanie.

Cele două perechi de soți sunt separați de sute de mile, dar asta nu îi face să nu încerce măcar să întdrepte situația dintre ei. Ducii depun eforturi de o parte și de alta pentru a se reconecta și devin „foarte apropiați” în acest proces.

Noua actualizare a relației dintre frați vine din partea expertului regal Stewart Pearce, care a declarat pentru Us Weekly că cei patru „vorbesc între ei și vorbesc de Zoom și FaceTime”.

„Nu este responsabilitatea lor să fie implicați în tot”

Detalii din conversațiile lor nu au fost dezvăluite, dar Pearce presupune că discuțiile sunt „informale”, cu „Kate gătind cina în bucătărie” și William „preparând cești de ceai” în timp ce vorbesc cu Meghan și Harry care locuiesc acum în California cu cei doi moștenitori, fiul Archie și fiica Lilibet. Specialistul a mai adăugat că ambele cupluri își păstrează probabil subiectele de conversații cât mai ușoare.

„Nu e ca și cum William și Kate lasă toată controversa în dreptul lui Harry și Meghan”, a spus el. „Dar ei pur și simplu o poziționează acolo pentru că, la urma urmei, nu este responsabilitatea lor să fie implicați în tot verbalizând orice. Ceea ce fac este să ofere pur și simplu cât mai multă pace și liniște și calm pe cât posibil”, a mai adăugat acesta.

Aceste detalii marchează un pas major pentru starea bună a membrilor familiei care sunt implicit implicați în orice scenariu. Indiciile rupturii dintre ei au apărut pentru prima dată în ianuarie 2020, când Meghan și Harry și-au anunțat decizia de a părăsi titlurile, dar și Marea Britanie „după multe luni de reflecție și discuții interne”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI