Imaginile cu Anna Lesko și Iancu Sterp sunt publice. Ipostazele incitante în care au fost surprinși

Imaginile cu Anna Lesko și Iancu Sterp sunt publice. Ipostazele incitante în care au fost surprinși
Anna Lesko şi Iancu Sterp, surprinşi în ipostaze mai mult decât pasionale

Au apărut imaginile incendiare cu Anna Lesko şi Iancu Sterp. Cei doi artişti au fost surprinşi în ipostaze incitante şi pline de pasiune.

Anna Lesko şi Iancu Sterp, surprinşi în ipostaze mai mult decât pasionale

Despre cântăreaţa de peste Prut ştie toată lumea că debordează de pasiune. Anna Lesko nu ratează nicio ocazie pentru a-şi pune senzualitatea în evidenţă, iar imaginile din cel mai recent clip al său întrec orice imaginaţie. Artista şi Iancu Sterp au fost surprinşi de camerele de filmat în ipostaze mai mult decât incitante. Alături de cei doi, apare şi Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la “Acces Direct”.

Aşa cum era de aşteptat, videoclipul piesei “Place” face acum furori, melodia fiind compusă de Costi Ioniţă. Întregul scenariu este bazat pe imagini care ar putea fi considerate de mulţi controversate sau indecente. Anna Lesko se mişcă lasciv în faţa lui Iancu Sterp, iar atracţia dintre cei doi este mai mult decât evidentă.

“Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva.

Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă.

Filmările au decurs într-o atmosferă extrem de hoţ. Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor. Din punctul meu de vedere, Place reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea”, a povestit concurenta de la “Ferma. Orăşeni vs. Săteni”.

Anna Lesko şi Iancu Sterp, surprinşi în ipostaze mai mult decât pasionale
Anna Lesko şi Iancu Sterp, surprinşi în ipostaze mai mult decât pasionale

Anna Lesko a scos piesă şi cu fratele lui Iancu Sterp

În urmă cu doar câteva luni, Anna Lesko îşi uimea fanii cu o colaborare muzicală inedită. Mai exact, aceasta a scos piesa “Ivanko” alături de Culiță Sterp, iar succesul a fost unul incredibil.

“Ivanko este despre un Ion care o curtează atât de frumos pe ea, pe Galea, așa o cheamă pe ea. O urmărește prin toate livezile prin care ea se plimbă și povestește cât de frumoase sunt livezile respective, cum sunt nopțile și diminețile alături de el, însă totul este în mintea ei de fapt. El o tot dojenește, o curtează, umblă după ea când se duce la fântână, felul în care ea îl privește – totul este descris în această piesă.

Ivanko este despre o poveste de dragoste dintre el și ea, o dragoste din vremurile respective, care ținea de priviri, de limbajul trupului, și inclusiv de circumstanțele în care el o întâlnea pe ea. Cuvintele sunt greu de tradus pentru că au altă consistență în limba ucraineană, de aceea nu am încercat să traducem. Așa că în piesă eu cânt în limba ucreaineană, iar Culiță cântă partea lui în limba română”, a spus Anna Lesko.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI