Imaginile care au contrariat o țară întreagă. Ce se întâmplă acum cu sicriul cu trupul ÎPS Pimen

Imaginile care au contrariat o țară întreagă. Ce se întâmplă acum cu sicriul cu trupul ÎPS Pimen
ÎPS PImen a murit după ce a fost infectat cu coronavirus

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Arhiepiscopului Pimen al Sucevei și Rădăuților a fost depus la Catedrala Arihepiscopală din Suceava. Venirea sicriului a fost transmisă live pe Facebook, motiv care i-a făcut pe unii internauți să se întrebe dacă legile nu sunt făcute pentru toată lumea la fel, în contextul în care bolnavii decedați de COVID-19 sunt duși direct de la spital la groapă.

Imaginile care au contrariat România. Ce s-a întâmplat cu sicriul cu trupul ÎPS Pimen

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Arhiepiscopului Pimen al Sucevei și Rădăuților a ajuns la Catedrala Arhiepiscopală miercuri seară. Fața bisericească va fi înmormântată vineri, după cum s-a anunțat. De asemenea, autoritățile au anunțat că spațiul unde va fi ținut ÎPS Pimen este unul restrâns, iar accesul ar putea fi limitat.

Cei care au putut vedea transmisiunea pe rețeaua de socializare, cârcotași sau nu, s-au întrebat dacă legea nu este valabilă pentru toată lumea, în contextul în care persoanele care mor de infectare cu coronavirus în spital sunt duși dircet la cimitir pentru înmormântare.

ÎPS Pimen a fost depus la Arhiepiscopia din Suceava
ÎPS Pimen a fost depus la Arhiepiscopia din Suceava. Sursa foto: Facebook

Alți oameni decedați de COVID-19, duși direct la cimitir

Aceeași întrebare… Legea nu este pt toată lumea??? Pe alții care au murit de covid 19 i-au îngropat ca pe niște câini… El nu a murit tot de covid 19?? DC nu sa respectat aceeași procedura de înmormântare la fel ca pentru ceilalți?? Rusine”, a scris Rusu Anca Si Gabi în comentariile transmisiunii.
Internauții au transmis cazuri concrete în care s-a murit din cauza coronavirusului, iar trupul a fost dus direct la cimitir. ”Cand a murit Viorel Candreanu de Covid l au dus ca pe spanzurati direct la cimitir si acum nu mai este Covid? Fratele Candreanu tot omul lui Dumnezeu era.Unde i dreptatea?”, a scris și  Mihaela Nechifor.

ÎPS Pimen a murit în noaptea de marți spre miercuri

Alți internauți s-au arătat de acord cu ținerea feței bisericești în Arhiepiscopia Sucevei, pentru a i se face cele necesare potrivit tradiției. Aceștia suțin că nu vin de la ei comentariile răutăcioase ale celorlalți internauți . ”Cei ce comentează aici aiurea sincer nu vorbesc ei ci satana i i provoacă Dumnezeu să te ierte parinte si iartă i că nu știu ce spun unii”, a scris Mary Myriam.

Doamne, ce oameni rai . Nici acum, cand suntem cu un picior în groapă si unu deasupra, nu va linistiti. Mai bine v-ati ruga sa scăpăm de acest nenorocit virus”, a transmis Laura Victoria Boghian în comentariile de la depunderea sicriului lui Pimen la Arhiepiscopia din Suceava.

Arhiepiscopul Pimen al Sucevei și Rădăuților a murit marți noapte, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce a făcut un al doilea atac de cord.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI