Imagini virale cu Ion Țiriac la Madrid. Ce mari vedete internaționale au stat la taclale chiar în spatele lui

Imagini virale cu Ion Țiriac la Madrid. Ce mari vedete internaționale au stat la taclale chiar în spatele lui
Ion Tiriac, imagini virale de la turneul de la Madrid

Turneul lui Ion Țiriac, în vârstă de 81 de ani, de la Madrid, se bucură de succes și în 2021, fapt demonstrat de către spectatorii de lux care asistă la meciurile de tenis.

Imagini virale cu Ion Țiriac la Madrid

Prin urmare, celebrități din fotbal s-au reunit în tribunele de la ”Caja Magica”, ca să urmărească pe viu meciurile pe care Rafael Nadal, Spania, 2 ATP, le face live în fața propriilor fani. Astfel că legende ca brazilianul Ronaldo, portughezul Luis Figo și spaniolii Raul Gonzalez și Iker Casillas și-au făcut apariția la turneul ATP/WTA 1.000, de la Madrid.

De altfel, imaginea zilei a fost oferită de Ronaldo și Figo care vorbeau chiar în spatele lui Ion Țiriac. Astfel, că VIP-urile fotbalului s-au înghesuit în tribunele turneului de tenis de la Madrid, deși meciurile se desfășoară în condiții de pandemie.

Astfel că dacă în trecut, la acest turneu au asistat staruri ca Cristiano Ronaldo sau Sergio Ramos, iată că în 2021 și-au făcut apariția alte nume mari ale fotbalului mondial, precum Ronaldo Nazario și Luis Figo, care au venit împreună la meciul de joi al lui Rafael Nadal.

Cei doi prieteni au respectat distanțarea socială, însă asta nu i-a oprit să mai discute în pauzele din timpul meciului, chiar în spatele lui Ion Țiriac.

Se pare că Ronaldo și Figo i-au purtat noroc lui Rafael Nadal, calificându-se fără emoții în sferturile de finală, după 6-3, 6-3 cu Alexei Popyrin (Australia, 76 ATP). El a avut suporteri de lux și la meciul de miercuri (6-1, 6-2 cu Carlos Alcaraz), la care au asistat Raul Gonzalez și Iker Casillas, și anume, doi prieteni buni ai tenismenului.

De menționat este că Rafael Nadal este mare fan al echipei Real Madrid, iar acesta a jucat și fotbal în copilărie, la Mallorca! Rafael Nadal a ales cariera de tenismen, dar nu și-a pierdut talentul de fotbalist, făcând o schemă fantastică la un antrenament de la Madrid.

Amintim că Ion Țiriac este patronul turneului de la Madrid, o competiție foarte importantă în circuitul feminin, dar și în cel masculin.

Ce se întâmplă cu turneul lui Ion Țiriac de la Madrid

El a spus și de ce costurile de organizare au fost mai mari în acest an, în comparație cu edițiile precedente.

”Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraș în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaților. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri. Mă costă mult mai mult acum anul acesta, cu 50% din capacitate.

Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de oameni mai mult pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească, pentru că nu mai sunt la fel de mulți spectatori. Dar serviciile trebuie date”, a spus Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI