Imagini uluitoare într-un supermarket din București. Petrecere cu mâncare și băutură de pe rafturi

Imagini uluitoare într-un supermarket din București. Petrecere cu mâncare și băutură de pe rafturi
Imagini uluitoare într-un supermarket din București. Petrecere cu mâncare și băutură de pe rafturi

Sunt imagini uluitoare care au fost filmate într-un hypermarket din București, unde un grup de indivizi a creat haos și a transformat magazinul în local de petrecere.

Imagini uluitoare într-un supermarket din București

Astfel, oamenii au luat de pe rafturi tot ce au dorit și s-au așezat la masă. Au mâncat apoi kilograme de mezeluri și au băut coniac din pahare de șampanie. De altfel, sosirea polițiștilor nu i-a intimdat pe petrecăreți și nici nu părea a avea de ce, întrucât, la final, ei au scăpat cu trei amenzi pentru că nu purtau mască.

Au petrecut cu salamul în mână

Cu salamul într-o mână și cu paharul de băutură în alta, dar și cu masca sub bărbie. Astfel au petrecut zeci de indivizi în mijlocul unui mare magazin din Capitală. Toată paranghelia a fost transmisă live, pe Facebook. Mai mult, cutiile de carton s-au transformat în masă pe care petrecăreții au umplut-o cu mezeluri la întâmplare de pe rafturi. În numai câteva minute, acești indivizi au transformat raionul de carne în propria bucătărie, sub privirile uluite ale angajaților. Văzând toate acestea, un agent de pază încercă timid să intervină. Unul dintre petrecăreți a declarat: „Nu facem nicio problemă. Să se uite pe camere”. Paznicul se retrage, iar oamenii și-au văzut în continuare de petrecere. La raionul de băuturi alcoolice, aceștia nu mai au nicio reținere și desfac la întâmplare sticle de coniac, palincă și whisky, cinstindu-se în pahare de șampanie. Un petrecăreț a declarat:  „Alcoolist! Nani, nani! L-ai vazut pe fratele tău scump? A băut palinca de 70 de grade dintr-o lovitură”. La apariția oamenilor legii, live-ul pe facebook se întrerupe. Însă scandalagiii scapă chiar ieftin, astfel că doar trei dintre ei au fost amendați pentru că… aveau măști, dar nu le purtau.

Anca Boian, reprezentant magazin, a declarat: „Este regretabil că persoane iresponsabile recurg la acest gen de compartament, în special în acest context extrem de dificil, în care fiecare dintre noi ar trebui să se protejeze”. Reprezentanții centrului vor verifica toate camerele de supraveghere, dorind să vadă dacă indivizii au plătit pentru tot ceea ce au mâncat și au băut.