George Burcea, petrecere cu două femei și băutură. Imaginile care pot arunca în aer pacea cu Andreea Bălan

George Burcea, petrecere cu două femei și băutură. Imaginile care pot arunca în aer pacea cu Andreea Bălan
George Burcea, apariție incendiară pe rețelele de socializare

Burcea este protagonistul unor imagini surprinzătoare care au „scăpat” pe rețelele de socializare. Acesta apare înconjurat de femei superbe, bucurându-se cu toții de alcool în timpul unor partide de poker.

Burcea, înconjurat de femei și alcool la un joc de poker

George Burcea a luat parte la cel mai nou clip al lui Uddi. Videoclipul muzical este inspirat din anii ’50, precum arată vestimentațiile și rolurile celor prezenți. Burcea se pare că are o relație bună cu iubitul cântăreț, așa că cel mai probabil nu a stat mult pe gânduri înainte să-și facă apariția la filmări. Story-urile surprinse de cei doi în ultimele zile îi arătau degajați, amuzați de ceea ce se întâmplă și bucuroși de posibil viitorul hit.

Burcea s-a reîntors pe platourile de filmare. Clip nou alături de Uzzy
Burcea s-a reîntors pe platourile de filmare. Clip nou alături de Uddi

Bucuria mare pentru fanii actrorului a fost că acesta a revenit la job-urile de zi cu zi, mult așteptate din cauza crizei sanitare. Fostul soț al Andreei Bălan este un profesionist, a terminat Facultatea de Teatru și film, îi place să scrie și deși nu s-a concentrat o bună perioadă pe talentul actoricesc se pare că acum o face cu mai mare drag, fericit fiind că restricțiile s-au dus ușor-ușor.

George Burcea, înconjurat de femei și alcool la o partidă de poker - scenariul de la noul clip al lui Uzzy
George Burcea, înconjurat de femei și alcool la o partidă de poker – scenariul de la noul clip al lui Uddi

„Îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină”

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă, a spus artista. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale”
Andreea Bălan (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI