Imagini tulburătoare cu rănile lui Laurette. Cum arată după bătaia primită

Imagini tulburătoare cu rănile lui Laurette. Cum arată după bătaia primită
Imagini cu rănile lui Laurette după ce a fost bătută într-un hotel

Laurette Atindehou a rămas plină de răni după episodul violent petrecut într-un hotel din Capitală. Mulatra a făcut publice imagini cu leziunile. Ea are genunchii plin de sânge, dar și o mușcătură la mână, după ce a fost agresată de un bărbat care ar fi ademenit-o într-o capcană, susține ea. Individul are altă variantă. El o descrie pe vedetă ca fiind o damă de companie, care s-a dus cu el în camera ca la un client.

Imagini cu rănile lui Laurette

Laurette a fost bătută cu bestialitate în noaptea din 9 martie, într-o cameră din incinta unui hotel de pe Lipscani, de către un bărbat numit M.T din Brașov, în vârstă de 44 de ani. La un moment dat, între cei doi au apărut tensiuni, iar bărbatul ar fi sărit la bătaie și mulatra s-a apărat. Vedeta s-a ales cu răni și lovituri în zona mâinilor în urma incidentului.

Agresorul a mușcat-o de deget, iar genunchii sunt și ei plini de sânge, Laurette fiind nevoită să se târască spre ușă pentru a încerca să deschisă personalului care, auzind strigătele de ajutor ale femeii, au venit să deschidă camera. Încăperea era încuiată de către bărbat, astfel că până la sosirea echipajului de Poliție nu s-a putut interveni. Laurette a mers sâmbătă la camera de gardă a Spitalului Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost la INML.

Va depune plângere penală 

Avocatul lui Laurette va depune în cursul zilei de mâine plângere penală împotriva agresorului. Acuzațiile făcute de mulatră împotriva sa sunt cele de loviri sau alte violențe și de lipsire de libertate. „Plângerea penală este făcută. Mâine va merge avocatul să o depună. Bine că nu am murit acolo”, a declarat vedeta pentru Click!

Dezminte că ar fi vorba despre servicii sexuale pe bani 

„Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? De aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană. Am căzut în plasa lui. A fost greșeala mea! Dar nu m-am dus pentru servicii sexuale! Nu poți să iei în asemenea hal o femeie la bătaie!”, a declarat aceasta la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI