Imagini șocante în trafic. Ce a putut să facă un bucureștean cu o Skoda. Toți șoferii au înlemnit

Imagini șocante în trafic. Ce a putut să facă un bucureștean cu o Skoda. Toți șoferii au înlemnit
Imagini șocante în trafic. Ce a putut să facă un bucureștean cu o Skoda. Toți șoferii au înlemnit

De-a lungul timpului românul și-a făcut un nume, nu numai datorită eminențelor pe care neamul românesc le-a dat, fie în domeniul științific, al literaturii, etc., ci și datorită inventivității cu care a fost înzestrat.

Dacă vorbim aici și despre șoferul român, nu de puține ori am putut vedea pe șoselele patriei români inventivi. Dar ceea ce urmează, întrece orice imaginație.

Imagini șocante în trafic

Nu de multe ori ne-a fost dat să vedem, fie pe șosele, fie în marile orașe, șoferii români cărând cu mașina proprie ba porcul de crăciun, ba bicicleta, ba mai mult, chiar animale vii.

Dar șoferul care a bătut orice record, când vine vorba de inventivitate pe șosea, a fost un șofer din București. Acesta a decis că este mai ușor să cari, cu mașina proprie, o Skoda, un palet de câteva sute de kilograme. Paletul respectiv era încărcat cu cărămidă.

Ce a putut să facă un bucureștean cu o Skoda

Cu riscul de ceda, în orice moment, șoferul bucureștean nu s-a sinchisit să plece la drum cu sutele de kilograme puse pe capota mașinii.

În filmarea postată pe facebook, se vede clar cum este legat paletul respectiv și cât de lăsată este mașina din cauza greutății respectivului palet plin cu cărămidă de construcție.


Toți șoferii au înlemnit

În filmare se vede și se aude clar reacția participanților la trafic (cei care au și filmat pățania), și, mai în glumă, mai în serios, încearcă să tragă un semnal de alarmă. O astfel de încărcătură poate, din nefericire, să creeze un accident major, în care atât șoferul inventiv, cât și ceilalți participanți la trafic să fie prinși, poate fără scăpare, într-un adevărat dezastru.

Nu știm dacă, într-un final, inventivul românaș a fost sau nu observat de vreun echipaj al Poliției Rutiere, dar, și noi, prin acest material, vrem să tragem un semnal de alarmă de ”așa nu!” pe drumurile noastre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI