VIDEO Grav accident rutier, pe Calea Plevnei din Capitală. Ce măsuri au luat medicii, după ce 21 de persoane au fost implicate

VIDEO Grav accident rutier, pe Calea Plevnei din Capitală. Ce măsuri au luat medicii, după ce 21 de persoane au fost implicate
21 de persoane au fost implicate într-un accident, pe Calea Plevnei din Capitală

Un grav accident rutier s-a petrecut, joi seara, pe Calea Plevnei din Capitală. În impact au fost implicate 4 autoturisme, printre care o ambulanță cu pacient și un microbuz. În total, au primit îngrijiri medicale 21 de persoane.

UPDATE – Șase persoane au fost transportate la spital în urma accidentului rutier produs pe Calea Plevnei din Capitală. Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: Pacientul care se afla în ambulanța implicată în accidentul de pe Calea Plevnei se afla în stop cardio-respirator. După impact, el a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Capitală.

„Nicio persoană din microbuz nu a necesitat transport la spital. Pacientul din ambulanță a fost transportat la spital, fiind vorba de o persoană în stop cardio-respirator. (…) A fost preluat de altă ambulanță și dus la Spitalul Universitar. Ambulanța aparținea aeroportului”, a declarat pentru Mediafax comandantul Detașamentului ISU ”Mihai Vodă”, Mihai Tănase.

Grav accident, pe Calea Plevnei. Bilanțul victimelor

Potrivit informațiilor ISU, dintre cele 21 de persoane implicate, doar două au fost transportate la spital.

O fetiță de 16 ani a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu, în urma accidentului de pe Calea Plevnei, iar alți răniți, la Spitalul Floreasca.

Din primele date, se pare că o ambulanță care circula pe strada Știrbei Vodă a intrat în coliziune cu un microbuz de pasageri care se afla pe direcția Schitu Măgureanu  – Constantin Noica. În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în alte trei mașini care acordau prioritate ambulanței. Sursa citată mai sus a confirmat că ambulanța implicată în accident aparținea aeroportului.