Imagini șocante în Gorj. Ce au putut face niște șoferițe periculoase VIDEO

Imagini șocante în Gorj. Ce au putut face niște șoferițe periculoase VIDEO
Ce au putut face niște șoferițe periculoase

Polițiștii din Gorj sunt în căutarea a doua șoferițe care au fost filmate în timp ce încălcau regulile de circulație într-un sens giratoriu. Acestea au fost filmate în timp ce intră pe contrasens într-un sens giratoriu, apoi întorc pe linia continuă.

Ce au făcut niște șoferițe în Gorj

Una dintre șoferițe nu a mai ocolit sensul giratoriu, intrând pe partea stângă. A doua șoferiță a intrat pe interzis, depășind linia dublă continuă și tăind calea altei mașini care circula conform legii. Incidentele nu au legătură între ele. Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a afla cine sunt cele două.

În ambele cazuri, șoferițele care încalcă regulile de circulație au fost filmate cu ajutorul camerelor de bord din alte mașini. În una dintre imagini apare o mașină care intră într-un sens giratoriu, însă nu ocolește prin dreapta, conform legii, ci prin stânga. În acel moment, tăind calea altei mașini.

Cea de a doua șoferiță care este căutată de polițiști a claxonat în repetate rânduri, iar apoi a virat la stânga, cu toate că o asemenea manevră este interzisă în acea zonă. Femeia a trecut peste linia dublă continuă și a obligat un șofer care circula regulamentar să frâneze brusc, pentru a evita un posibil impact. Cele două șoferițe vor fi sancționate, după ce vor fi identificate.

Vezi aici imaginile video șocante din intersecția cu pricina.

O șoferiță din SUA „a zburat” cu mașina pe autostradă

Incidentul a avut loc pe o șosea din California. În realitate, autovehiculul a căzut de pe o autostradă alăturată. Poliția a anunțat ulterior că mașina respectivă a fost implicată într-un accident puțin mai devreme, șoferița fugind de la fața locului. Femeia a încercat să iasă de pe autostradă cu o viteză prea mare, însă a ratat curba la stânga.

Șoferița a scăpat cu viață în urma accidentului. De asemenea, în timp ce cădea, mașina a trecut fix printre două linii de înaltă tensiune fără să atingă vreunul dintre ele. Oamenii legii au precizat că femeia nu consumase alcool înainte de a se urca la volan și că a scăpat cu răni ușoare.

„A zburat cu maşina pe aici. Pe aici se face o curbă periculoasă la stânga. Nu a reuşit să facă virajul şi a luat-o tot drept şi a zburat efectiv peste acest pasaj. Se pare că a trecut că prin urechile acului printre aceste două linii de electricitate. Dacă le rupea probabil s-ar fi iscat un incendiu în vegetaţia uscată. Putea să fie mult mai rău pentru şofer”, a spus un martor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI