Accident rutier grav pe DN 73. O persoană a murit iar alte două sunt rănite

Accident rutier grav pe DN 73. O persoană a murit iar alte două sunt rănite
Accident rutier grav pe DN 73

Un grav accident rutier a avut între municipiul Brașov și localitatea Cristian, pe DN 73, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean. În urma accidentului, două persoane au fost rănite și o a treia a decedat.

Accident rutier grav pe DN 73

Conform Inspectoratului de Poliție Județean, în accident au fost implicate două autoturisme. Impactul a avut loc pe Șoseaua Cristianului, pe DN 73. În urma tragicului eveniment au rezultat trei victime. Două dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din păcate, pentru una dintre victime, medicii nu au mai putut face nimic. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul. În momentul de față, oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii nefericitului accident rutier.

Trafic restricționat pe DN 1 după un accident grav

În cursul zilei de duminică, un accident grav s-a produs în județul Prahova, pe DN 1. În urma acestuia, șase peroane au fost rănite. Potrivit IPJ Prahova, în accident au fost implicate două mașini. Una era condusă de o femeie de 50 de ani, iar cealaltă de un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Traficul rutier a fost restricționat doar pe banda nr. 1 a sensului de mers București – Brașov pentru câteva ore, fiind dirijat alternativ de către un polițist. Conform IPJ Prahova, ambii conducători rutieri nu au fost testați cu aparatul etilotest la fața locului. În continuare, oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea modului de producere a accidentului.

Trafic bloc între Timișul de Sus și Timișul de Jos pe DN 1

Traficul rutier pe DN1 în județul Brașov, între localitățile Timișul de Sus și Timișul de Jos a fost blocat timp de câteva ore. Cauza a fost un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. Potrivit IPJ Brașov, două autoturisme și o autoutilitară au intrat în coliziune.

În urma impactului au rezultat două victime. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportate la spital. Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a arătat că nici unul dintre ei nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a determina cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.