Secretele rușinoase de la Acces Direct. Ce se întâmplă, de fapt, în culise cu Vulpița și Viorel

Secretele rușinoase de la Acces Direct. Ce se întâmplă, de fapt, în culise cu Vulpița și Viorel

Veniți din satul Blăgești, de la un trai modest, Veronica și Viorel au ajuns protagoniștii unei telenovele ce le poartă numele, difuzată la ”Acces Direct”. Datorită minciunii soției, botezată apoi Vulpița din această pricină, soții Stegaru au fost cooptați de diferiți artiști pentru a cânta alături de aceștia, dat fiind că interesul publicului pentru ei era mare, iar piesele propuse de interpreți ar fi devenit, cu ajutorul lor, ”mari” în trending. Îndrăgiți de public pentru naturalețe, cei doi încă persistă pe micile ecrane de mai bine de 6 luni. Pentru a păstra colaborarea cu Antena 1, însă, a fost nevoie de un contract completat de clauze, pe care ambele părți trebuie să le respecte.

Secretele de la Acces Direct. Ce se întâmplă în culise cu Vulpița și Viorel

În iarna anului 2019, o tânără de 22 de ani, căsătorită și cu un copil de doi ani, a venit la ”Acces Direct” acuzând că a fost răpită de trei bărbați din sat și violată. Femeia arăta cu degetul și spre polițiștii din Bârlad care au anchetat cazul, pe care îi acuză de corupție. Povestea sa părea de departe cusută cu ață albă. Ulterior, după căutările echipei de la Antena 1, acuzele tinerei mămici s-au dovedit a fi o închipuire. În realitate, aceasta a inventat istorioara pentru a-și argumenta lipsa de acasă în fața soțului. După ce a fost desconspirată, cei doi au mai apărut, totuși, pe sticlă, publicul admirând naturalețea lor.

Așa se face că și astăzi, după 6 luni de la isprava Veronicăi, aceasta, alături de soț, încă fac parte din emisiunea de la Antena 1. Deoarece cuplul a început o colaborare cu televiziunea, Veronica și Viorel au semnat un contract în care erau prezentate cerințele echipei ”Acces Direct”. Potrivit CanCan, cei doi sunt atent supravegheați de echipa trustului, sunt sunați și li se fac vizite acasă ”pe nepusă masă”.

„Nu au viață personală. Nu pot face nimic în afara emisiunii”

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică.

Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii. Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă. Dar lor le convine, ei se cred vedete și sunt fericiți cu viața lor. Se cred importanți, iubiți de oameni, se cred persoane publice. Ceea ce nu văd este faptul că au renunțat la viața lor personală, la copil, pentru aparițiile astea la televizor care oricum se vor încheia, la un moment dat”, au declarat surse din apropierea emisiunii pentru publicația numită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI