Imagini sfâșietoare cu un băiețel de 2 ani care își ia ”adio” de la tatăl său, mort la doar 33 de ani

Autor: Claudiu Surmei - 08:40, 12 iun. 2019
Un băiețel de 2 ani își ia "adio" de la tatăl său

O femeie din Marea Britanie și-a filmat băiețelul de 2 ani în timp ce își ia „adio” de la tatăl său, care a murit când copilul abia împlinise un an de viață. Imaginile sfâșietoare au fost postate pe internet și au emoționat până la lacrimi o lume întreagă.

Un băiețel de 2 ani își ia „adio” de la tatăl său

Jessica Pillinger, o femeie din Bournemouth, Anglia, încă nu i-a spus copilului ei că tatăl lui, Darren Langton, a murit la vârsta de 33 de ani. Copilul știe însă că părintele nu mai poate fi alături de el. Bărbatul s-a stins din viață în octombrie 2017, la doar 3 zile după ce copilul a împlinit un an.

În fiecare duminică, Jessica își ia copilul și îl duce la mormântul tatălui său, unde acesta, fără să știe ce reprezintă piatra sub care se află înmormântat bărbatul. Băiețelul îi arată care sunt jucăriile lui preferate, se joacă cu mașinuțele și cântă. Femeia a decis să filmeze momentele emoționante și să publice materialele video pe internet.


„Deși aș vrea să spun că este un sentiment plăcut să-l văd jucându-se astfel, este de fapt sfâșietor pentru că îmi dau seama ce relație ar fi putut să aibă ei doi. De aceea am decis să fac aceste fotografii și filmulețe, pentru a-I arăta cum s-a implicat atunci când va fi mai mare. Cred că filmulețul arată realitatea multor micuți ca el. Chiar dacă și-au pierdut un părinte, îl au totuși pe celălalt. Se poate vedea că el este bine. Știe că tatăl lui nu mai e cu el, însă nu știe că este decedat”, a scris Jessica pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI