Părinții au încremenit când au văzut ce au găsit în cutia de Lego! Au sunat imediat la Poliție

Părinții au încremenit când au văzut ce au găsit în cutia de Lego! Au sunat imediat la Poliție

Un copil din Statele Unite ale Americii a găsit un pachet cu aproximativ jumătate de kilogram de metamfetamină într-o cutie de Lego pe care a primit-o cadou. Părinții au sunat imediat la 112 și au alertat autoritățle. Cantitatea de droguri valorează 40.000 de dolari, susțin anchetatorii.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, surprizele neplăcute peste care dădeai când deschideai o cutie cu jucării Lego erau legate de faptul că lipseau piese importante. Între timp, situația pare să se fi schimbat… și nu în bine.

Trei femei din statul Georgia au oprit la un magazin de jucării din California de Sud, de unde au cumpărat o cutie de jucării Lego, fără să știe ce se ascunde dincolo de ambalaj. Femeile i-au oferit cutia despre care credeau că este plină cu piese Lego unui copil, care a găsit în interiorul ei peste 450 de grame de metamfetamină.

Cutia de Lego ascundea droguri de 40.000 de dolari

Când și-au dat seama că în cutia de Lego se aflau droguri, femeile au sunat imediat la Poliție. Pe pagina de Facebook a Biroului de Poliție a fost anunțat că metamfetamina a fost ridicată de anchetatori și au fost anunțați cei de la Antidrog.

Drogurile din cutie valorau 40.000 de dolari, a declarat Jim Riggs, anchetator din cadrul Poliției din Bulloch County. Reprezentanții Departamentului Antidrog susțin că este posibil ca jucăriile Lego să fi fost cumpărate prin licitație de la un depozit, înainte de a ajunge în magazin fără ca cineva să fie interesat de ce se află în ea.

Jim Riggs a mai spus că traficanții de droguri trimit uneori colete la adrese la care nu locuiște nimeni, de unde cumpărătorii trebuie să le ridice ulterior, numai că serviciul poștal din SUA nu lasă colete la adrese nelocuite, ci mai degrabă unor vecini. Polițiștii au precizat că nu a fost deschis un dosar penal în acest caz.

Urmăriți Playtech.ro și pe