10 mai 2024 | 09:38

Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani: Ce i-a cerut un fotbalist

Monden
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani: Ce i-a cerut un fotbalist

Chiar dacă au trecut mai bine de 34 de ani de la Revoluția din România, din anul 1989, populația nu a uitat deloc perioada de pe vremea în care țara era condusă de Nicolae Ceaușescu.

În prezent, singurul fiu rămas în viață al dictatorului român este Valentin Ceaușescu, un nume care a fost foarte apropiat de fotbalul românesc și care ar fi ajutat cel puțin moral, în anul 1986, echipa Steaua București să cucerească trofeul Cupei Campionilor Europeni.

Născut pe 17 februarie 1948, Valentin Ceaușescu a împlinit în acest an 76 de ani, iar 09 mai 2024 a fost prezent la aniversarea a 38 de ani de când echipa românească a pus mâna pe cel mai râvnit trofeu din Europa, după o finală câștigată la penalty-uri cu FC Barcelona.

Într-un clip video postat pe pagina de YouTube a celor de la Steaua București, Valentin Ceaușescu vorbește despre perioada în care a fost lângă echipă, afirmând că a realizat încă din anul 1984 că formația din România are puterea de a câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Cum arată în prezent Valentin Ceaușescu

„În sezonul ’84-’85, atunci când am venit, echipa era deja formată şi juca foarte bine. A rămas doar să-i conving pe ei că pot câştiga Cupa Campionilor. Din vorbă în vorbă, încetişor, cu răbdare. Eram bucuros că am câştigat, deşi eram trist că nu am câştigat înainte.

Dacă era şi Tudorel în teren, cred că da, am fi câştigat până la loviturile de departajare. Fără să spun că Bălan, care i-a luat locul, nu a făcut un meci extraordinar. Ştiam că o să intre și Iordănescu, pentru că l-am convins. Puiu e întotdeauna în felul ăsta, nu ascultă”, a spus Valentin Ceaușescu.

Singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu a afirmat că a păstrat legături cu aproape toți fotbaliștii care s-au aflat în lotul care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni în anul 1986. Mai mult decât atât, el a dezvăluit și ce i-a cerut la acea vreme un fotbalist.

„Cam cu toţi jucătorii am păstrat legătura. Cu toţi care mai sunt. Mihail Majearu mi-a cerut să-l ajut cu carnetul de conducere şi am spus: «Asta, niciodată»”, a mai spus Valentin Ceaușescu.

Parteneri
Anca Sigartău, apariție surprinzătoare. Cum s-a îmbrăcat nașa la nunta lui Vlad Gherman
Redactia.ro
Actrița româncă care a fost părăsită de soț pentru o colegă. A albit la 36 de ani și a refuzat să se mai căsătorească
Click.ro
Andreea Esca în COSTUM DE BAIE! Cum arată când RENUNȚĂ la haine: Fotografii RARE
Vocea.biz
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de ce nu cânți? Să-l ucidem”
Digi24
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, nuntă de poveste, cu tema 'Visul unei nopți de vară'. Imaginile spun tot! / FOTO
Unica.ro
Dorian Popa e istorie. Fosta lui iubită s-a rupt la piscină, pe manele
EVZ.ro
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Spynews
Legea pe care o aștepta toată România. Președintele a semnat astăzi, 3 Iunie
Capital.ro
Categoriile de bugetari români care trebuie să primească salarii majorate din iunie 2024
Antena 3
N-ai mai văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. Detaliul care i-a amuzat pe mulți
Avantaje
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Mediaflux
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Spynews.ro
Lucruri mai puțin știute despre Corina Chiriac. Ce etnie are artista
Realitatea.net
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro