03 iun. 2024 | 17:31

Andreea Popescu, dezvăluiri despre noua intervenție la față. Fosta dansatoare a Deliei, complexată de cicatrici: „Nu aveam încredere” EXCLUSIV

Monden
Andreea Popescu, dezvăluiri despre noua intervenție la față. Fosta dansatoare a Deliei, complexată de cicatrici:

Când era doar un copil, Andreea Popescu a fost desfigurată de un câine maidanez. Șatena era la un pas de tragedie. A fost operată pe viu, fără anestezie. La doar 3 ani, Andreea a fost extrem de curajoasă, însă timpul a trecut și a început să fie complexată de cicatrici. Acum, la vârsta de 40 de ani, fosta dansatoare a Deliei ne-a oferit un interviu exclusiv despre intervenția la față pe care a făcut-o în urmă cu 2 săptămâni.

Andreea Popescu, despre intervenție: „Decizia este luată dintotdeauna”

În urmă cu 2 săptămâni, Andreea Popescu a început procedurile cu laser CO2 pentru a scăpa definitiv de cicatricile care i-au marcat viața:

„Decizia de a mă opera este luată dintotdeauna. De mult timp am tot felul de intervenții chirurgicale la față, din cauza mușcăturii de câine pe care am suferit-o când aveam doar 3 ani. Îmi doresc să am fața cât mai fină, fără cicatrici.

Eu sunt sinceră, mi-am făcut proceduri cu laser CO2, iar înainte interveneam și chirurgical, cu tăieturi. Doamna doctor Elena Martin mi-a recomandat să facem doar pe bază de laser, pentru a nu agresa atât de mult pielea, ținând cont că am 40 de ani, nu 20.

Fața, fiind formată din foarte mulți mușchi, cicatricile ajung să se lățească din cauza grimaselor, zâmbetului și așa mai departe. De aceea am intervenit cu laser CO2, pentru cicatrici, dar se face în mai multe etape.

Noi netezim cât mai mult posibil. Mai am ședințe, dar mi-am făcut și anumite chestii pentru întinerire, să arăt bine.”, ne-a declarat Andreea Popescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

„Eu am fost complexată de mică, nu mă simțeam confortabil”

Andreea Popescu ne-a dezvăluit care este prețul aproximativ al unei astfel de proceduri:

„Am primit de-a lungul anilor foarte multe întrebări legate de mușcătura de câine. Eu am fost complexată de mică, nu mă simțeam confortabil, dar nici nu mi-a afectat viața, să rămân nemăritate și să nu am parte de apreciere de-a lungul anilor.

Am fost complexată în tot timpul ăsta și sunt foarte multe femei care se confruntă cu o astfel de situație. Eu am fost la o doamnă doctor unde se tratează cicatrici. Important este să fie doctor, nu dermatolog.

Prețul a variat la mine, pentru că am mai avut și alte lucruri de rezolvat. Eu zic că aproximativ câteva mii de euro.”, ne-a declarat Andreea Popescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Andreea Popescu, probleme din cauza intervenției de la Paris!

În urmă cu ceva timp, Andreea Popescu a apelat la o clinică din Paris, acolo unde a avut o intervenție pentru reconstrucția feței. În urma mușcăturii de câine, obrazul vedetei a avut de suferit. Astfel, i-a fost injectată grăsime în obraz, dar a migrat:

Citește și:Andreea Popescu și Rareș Cojoc locuiesc într-un penthouse de 900 mp: ‘Milioane de euro’ VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Astăzi am făcut 2 săptămâni de la operație. Eu am avut o intervenție și la obraz. Când am fost la Paris și am fost operată pentru reconstrucție, mi-a fost injectată grăsime în obrazul drept, pentru că din cauza mușcăturii, eu nu am mai avut partea aceea.

Mi s-a pus prea mult, a migrat și mereu părea că am obrazul umflat și lumea mă întreba dacă am ceva la măsea. Am făcut acum un lifting de obraz, să uniformizăm cumva fața. Sunt foarte încântată de aceste intervenții. Mi-au dat foarte multă încredere.

Sunt o persoană extrovertită, pozitivă, dar acum mi-am dat seama că mă simt frumoasă. Acum mă uit în oglindă și îmi place cum arăt. „, ne-a mai spus vedeta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Andreea Popescu s-a bătut cu Delia Matache în mașină. Fosta dansatoare a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro