Imagini rare cu Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care vrea să devină băiat. Cum arată acum

Imagini rare cu Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care vrea să devină băiat. Cum arată acum
CUm arată acum Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care vrea să devină băiat

Shiloh este într-un moment sensibil din viața sa. Aceasta s-a decis în urmă cu ani buni să devină băiat. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt?

Imagini cu Shiloh, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt

Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 14 ani pe data de 27 mai. Deși unii au crezut că decizia sa se va schimba odată cu anii, aceasta nu se pregătește deloc să se transforme într-o domnișoară, ci vrea să înceapă cât mai repede transformarea în băiat întru totul, așa cum a susținut chiar de foarte mică. Fiica celebrilor actori a simțit încă de la o vârstă foarte fragedă că aparține altui gen și că se simte captivă într-un trup de viitoare femeie. Cu toate că Brad și Angelina nu mai formează un cuplu, cei doi sunt alături de cei șase copii ai lor – 3 biologici și trei adoptați.

Shiloh Jolie-Pitt
Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh le-a mărturisit celor care i-au dat viață ce simte în urmă cu 10 ani. Puștoaica nu s-a regăsit, iar deși părinții ei au crezut că este doar o fază inițial, nu a fost deloc așa. Vedetele s-au conformat deciziilor fetei așa că au acceptat preferințele vestimentare și cele în privința coafurii sale. Până la 4 ani, trasnformarea sa era deja vizibilă – voia să poarte părul cât mai scurt, hainele trebuiau să fie de băieți, iar la evenimente purta costume și cravate. Mai mult decât atât, prefera să i se spună John în familie, așa că apropiații au acceptat să-i îndeplinească dorința.

„Se consideră unul dintre frați”

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați. Brad este atât de mândru de Shiloh și de persoana în care ea s-a transformat. Iubește cât de onestă este și cât de bună este cu frații ei. Shiloh este apropiată de ambii ei părinți. Toți frații ei au așteptat, nerăbdători, să o aniverseze”
Angelina Jolie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI