Imagini rare cu Ion Țiriac şi tânăra lui iubită. Cum au fost surprinşi cei doi în Bucureşti FOTO EXCLUSIV

Imagini rare cu Ion Țiriac şi tânăra lui iubită. Cum au fost surprinşi cei doi în Bucureşti FOTO EXCLUSIV
Imagini rare cu Ion Țiriac şi tânăra lui iubită. Cum a fost surprins fostul jucător profesionist de tenis în Capitală.

Imagini rare cu Ion Țiriac şi tânăra lui iubită. Paparazzi Playtech.ro i-au fotografiat pe cei doi în mijlocul faptei. Știm deja despre cunoscutul om de afaceri că s-a înconjurat întotdeauna cu femei frumoase. Și de această dată, face tot posibilul să fie discret și să se ferească de camerele de fotografiat. Cum au fost surprinși miliardarul și partenera lui.

Imagini rare cu Ion Țiriac şi tânăra lui iubită

Ion Țiriac a surprins pe toată lumea, anul trecut, când a ieșit cu iubita tânără în oraș. Miliardarul în vârstă de 83 de ani se mândrea, la acea vreme, cu o brunetă frumoasă la brațul său. Cu aceeași femeie ar fi într-o relație și în prezent. Cel puțin, asta sugerează imaginile rare ale paparazzilor.

Paparazzi Playtech.ro l-au surprins pe Ion Țiriac în timp ce și-a scos tânăra iubită la mall. Miliardarul și-a făcut apariția în spațiul public însoțit de o droaie de bodyguarzi. Trebuie remarcat, totuși, că fostul jucător profesionist de tenis nu și-a ținut partenera de mână nici măcar o secundă.

Ion Țiriac s-a deplasat la complexul de magazine într-un Maybach unicat, a cărui valoare se ridică la suma de nu mai puțin de 300.000 de euro. Nu s-a îmbrăcat deloc sofisticat, ci a ales o ținută sport, așa cum se poate remarca și în imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol.

Cine ar fi femeia care l-a cucerit pe afacerist

Nu este prima dată când Ion Țiriac este surprins în public alături de misterioasa brunetă. Cei doi au fost văzuți și în vara anului 2022, la plajă, în Mamaia. Unii spun că omul de afaceri ar fi implicat în relația cu domnișoara cu pricina de cel puțin un an de zile. Alte voci susțin că, de fapt, formează un cuplu de trei ani.

Potrivit informațiilor apărute pe surse, în presă, de-a lungul timpului, pe tânără ar chema-o Teodora. Femeia ar fi foarte apropiată de Ion Țiriac, însă nimeni nu poate garanta că cei doi trăiesc o poveste de dragoste. Au mai fost situații în care s-a zvonit că fostul tenismen ar fi implicat în legături amoroase cu diverse femei, fără să fi fost adevărat.

Astfel s-a întâmplat și în cazul Ioanei Deleanu. Ion Țiriac se afișa, o vreme, la fiecare eveniment împreună cu ea. Fosta gimnastă a ținut să explice, ulterior, că între ea și fostul jucător de tenis nu exista decât o relație bazată pe respect reciproc. Potrivit vorbelor sale, între ei nu s-a înfiripat nimic mai mult. Miliardarul i-ar fi fost sprijin de mai multe ori, intervenind inclusiv în dreptul fiicei sale, bolnave de diabet.

Urmăriți Playtech.ro și pe