09 mai 2022 | 00:01

Femeia care l-a înșelat pe Ion Țiriac. Momentul jenant a fost filmat, cum a fost surprinsă cu alt bărbat

Monden
Femeia care l-a înșelat pe Ion Țiriac. Momentul jenant a fost filmat, cum a fost surprinsă cu alt bărbat
Femeia care l-a inselat pe Ion Tiriac. Momentul jenant a fost filmat, cum a fost surprinsa cu alt barbat

Ion Țiriac a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Fostul mare jucător de tenis avut în palmares mai multe femei cunoscute, printre care și cunoscuta profesoară de sport, Nadia Coroi.

Ion Țiriac și-a găsit nașul. Cine e femeia care l-a înșelat pe marele afacerist

Chiar dacă nu mai este bărbatul de altă dată, Țiriac a rămas cu renumele de Don Juan al României. De altfel, afaceristul pare să fie într-o relație frumoasă și la 82 de ani cu o tânără pe nume Teodora. Cei doi sunt într-o relație care a ajuns aproape la patru ani, potrivit mediaflux.ro.

Printre partenerele sale de viață s-ar fi numărat vedete precum Andreea Marin, Laurette, Nadia Comăneci, Irina Deleanu, sau profesoara de sport Nadia Coroi.

Gurile rele spun că relația dintre Ion Țiriac și Nadia Coroi a luat sfârșit atunci când s-a aflat că profesoara de sport îl înșela. Nadia Coroi ar fi avut o relație cu un bărbat mult mai tânăr decât afaceristul, spunehotnews.ro. 

Femeia ar fi fost văzută într-un bloc de pe strada Matei Basarab, unde locuia medicul Olteanu, care a lucrat mult timp la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Aceasta rămânea de multe ori peste noapte, după cum vecinii declarau și după ce relația s-a încheiat a fost surprinsă intrând în blocul în care medicul locuia. Coroi îl cunoștea pe medic dinaintea relației cu Țiriac, ceea ce i-au făcut pe oameni să creadă că a dus relațiile în paralel.

”Nadia l-a cunoscut pe noul său prieten, medicul Olteanu, chirurg la Spitalul de Urgență Floreasca, înainte ca ea sa fie văzută în tribune, alături de fostul tenisman, la Rolland Garos, ceea ce înseamnă că ea avea încă de atunci o relație, în paralel, cu cei doi.”, arată sursa anterior citată.

De altfel, o fostă iubită a fostului tenismen spune că Țiriac are un comportament ciudat în momentul în care se află alături de o femeie.

”El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj (…)

Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa. Ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu.”, a scris o fostă iubită, Adriana Ikim, în memoriile sale.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro