14 iul. 2021 | 14:06

Imagini rare cu Dan Negru și Delia. Cum au reacționat copiii vedetei de la Antena 1 când le-au văzut

Monden
Imagini rare cu Dan Negru și Delia. Cum au reacționat copiii vedetei de la Antena 1 când le-au văzut
Imagini rare cu Dan Negru si Delia

Dan Negru ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, să le împărtășească urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare imagini de colecție din tolba sa cu amintiri. Nici de data aceasta prezentatorul de la Next Star nu și-a dezamăgit fanii. Dan Negru a postat, recent, un videoclip pe pagina lui oficială de Facebook.

Imagini rare cu Dan Negru și Delia

În imagini îl putem vedea pe simpaticul moderator TV în cadrul unei emisiuni de la TVR Timișoara, unde i-a avut ca invitați pe Delia și Nick de la N&D, pe vremea când jurata de la iUmor și X Factor România abia își începea cariera de cântăreață. Anii par că nici nu au trecut pentru frumoasa Delia care arată și acum precum o adolescentă.

Simpatic și cu simțul umorului foarte bine dezvoltat, Dan Negru a făcut deliciul publicului atunci când le-a scris prietenilor săi virtuali despre copiiii lui Bogdan și Dara care priveau uimiți imaginile cu Delia, fiind foarte vechi.

„M-am văzut pe TVR aseară. Și am văzut-o și pe Delia, invitata mea la începuturile ei cu N&D. Copiii mei se uitau la imaginile astea cum mă uitam eu la Stan și Bran.”, a scris Dan Negru în dreptul videoclipului urcat pe Facebook.

Dan Negru, mesaj pentru Benone Sinulescu

Prezetatorul de la Next Star a vorbit despre starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu. Dan Negru a povestit că planificase să-l invite pe cântărețul de muzică populară la emisiunea sa Legendele de la Antena 1.

„Mă bucur să aflu ca Benone e bine! Recunosc, l-am mințit in ultima vreme…Trebuia sa filmez cu el pentru „Legendele” in august, dar n-am putut să-mi mai conving colegii din televiziune deși audiențele cu legendele erau mari și costurile infime.

Așa că in vremea negocierilor care au urmat l-am mințit spunându-i că filmările cu el merg înainte. Căutam fotografii pentru „Legendele” și pregăteam poveștile despre intâlnirile lui cu Sadoveanu sau Maria Tanase. Suntem ipocriți și campioni la parastase. Audiența tv a „Legendelor in viață” a fost de cele mai multe ori peste media știrilor.

Adică, se poate și cu ei in viață. Dar știrile voiau parastas! Așa cum îi adulmecă acu’ breaking -news-ul. Beni, păcălește-i. Filmăm in august cum am promis!”, a sunat mesajul lui Dan Negru de pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro