Imagini nemaivăzute cu o vedetă TV de la noi! Cum arăta brunetă și fără operații estetice

Imagini nemaivăzute cu o vedetă TV de la noi! Cum arăta brunetă și fără operații estetice
Imagini nemaivăzute cu o vedetă TV de la noi! Cum arăta brunetă și fără operații estetice

Nu se rușinează cu felul în care arăta în urmă cu câțiva ani, astfel că a scos pozele de la naftalină și le-a arătat publicului. Deși acum este o blondă seducătoare, cu unele ajustări aduse de medicul estetician, înainte de a-și face unele îmbunătățiri, arăta complet diferit.

Imagini cu o vedetă TV de la noi. Cum arăta brunetă și fără operații estetice

Acum, are tot ce își dorește, iar lucrurile îi merg ca unse, însă nu mereu a fost așa. Ramona Olaru, căci despre ea este vorba, a început să lucreze la vârsta la care alte colege încă se jucau cu păpușile. Avea numai 12 ani când a avut primul loc de muncă, de picol la un restaurant din orașul natal. Asistenta de la ”Neatza” și-a dorit de mică independență financiară, așa că primul job l-a bifat în școala generală, în vacanța mare.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”.

Chiar nu au avut niciodată nimic de zis. Poate doar atunci când m-am mutat la București au fost puțin ezitanți… că unde plec de capul meu, fără nimic? După aceea s-au obișnuit cu ideea și acum sunt foarte bine”, a declarat blondina pentru Libertatea.

Până să intre în lumea reflectoarelor, tânăra a făcut și modelling, având o înălțime corespunzătoare, iar primii bani din acest domeniu au venit pe la 19-20 de ani, când s-a mutat în București.

Tot din acea perioadă este și imaginea distribuită de aceasta pe Instagram, de dragul vremurilor apuse. Mai exact, fotografia este imortalizată atunci când Ramona a absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI