Imagini jenante cu Vlăduța Lupău. Acum e o divă, dar în urmă cu 9 ani se confrunta cu probleme grave

Imagini jenante cu Vlăduța Lupău. Acum e o divă, dar în urmă cu 9 ani se confrunta cu probleme grave
Vlăduța Lupău avea probleme serioase cu dantura, la debutul ei

Despre Vlăduța Lupău se spune că a devenit peste noapte femeia fatală a muzicii populare, dar solista nu a arătat mereu așa. În trecut, aceasta avea probleme grave cu dantura, iar asta îi afecta fiecare apariție publică.

Problemele care o afectau pe Vlăduța Lupău, în urmă cu 9 ani

Vlăduța Lupău are 28 de ani, iar despre ea se poate spune că arată mai bine ca la 20. Interpreta a urcat pentru prima dată pe o scenă la numai patru ani, făcându-se remarcată pentru talentul său. Aceasta are în palmares și un premiu la Festivalul Maria Tănase, iar fanii au luat cu asalt paginile ei de pe rețelele de socializare, în ultimii ani. Asta, poate și pentru look-ul ei care arată impecabil… Azi! Pentru că în urmă cu 9 ani lucrurile stăteau total diferit.

În februarie 2011, adică fix acum 9 ani, Vlăduța Lupău făcea primele înregistrări într-un studio de muzică, iar clipul este acum pe Youtube. Alături de mulți artiști consacrați, Vlăduța a impresionat audiența, dar probleme cu dantura au umbrit puțin acest prim succes al artistei. Filmată din profil, tânăra lăsa la vedere un maxilar dezordonat, cu goluri inestetice. Pe lângă acestea, și câteva kilograme în plus ne fac să spunem că aparițiile ei de astăzi sunt mult peste cele de la debut.

Ce studii are Vlăduța Lupău

Anii au trecut, iar Vlăduța Lupău afișează astăzi un zâmbet perfect. Asta și datorită vizitelor numeroase în cabinetul medicului stomatolog care a avut grijă să corecteze aceste imperfecțiuni. De altfel, aparițiile ei de acum sunt cu totul altfel: mult mai îngrijite, cu accesorii care au costat o mică avere și cu multă atenție pentru orice detaliu.

Artista a urmat cursurile la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, iar într-una dintre imaginile mai vechi cu ea o putem vedea îmbrăcată chiar în uniformă albastru cu verde. Vlăduța Lupău are atestat de medic veterinar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI