Imagini înfiorătoare în Rovinari. Bărbat căzut de la etajul 4, suspendat pe copertina unui apartament, salvat la limită

Imagini înfiorătoare în Rovinari. Bărbat căzut de la etajul 4, suspendat pe copertina unui apartament, salvat la limită
Imagini înfiorătoare în Rovinari.

Imiagini înfiorătoare în Rovinari. Un bărbat a căzut de la etajul 4, pe geamul imobilului, într-un moment de neatenție, pe copertina vecinului de la etajul inferior. Din fericire, bărbatul a reușit să fie salvat de pompierii sosiți la fața locului.

Bărbat căzut de la etajul 4, suspendat pe copertina unui apartament, salvat la limită

Bărbatul a fost însă văzut la timp de către vecini, care au alertat pompierii și din fericire, acea copertină a rezistat până când au sosit pompierii, cu toate că era prinsă în perete doar cu câteva dibluri și era îmbătrânită de timp. Echipajul care a sosit la fața locului e evaluat situația și a reușit să-l salveze. Bărbatul din Rovinari a scăpat numai cu o sperietură, iar pompierii au fost răsplătiți cu aplauze de toți cei prezenți la fața locului.

Declarația purtătorului de cuvânt ISU Gorj

“Din fericire, un domn din orașul Rovinari a scăpat astăzi doar cu o sperietură. Nu știm exact cum, dar domnul nostru a căzut de la fereastra locuinței situată la etajul patru al unui bloc din orașul Rovinari, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.

Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puțin îmbătrânită de vreme, soare și vânt primise responsabilitatea de a susține greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noștri. Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp și vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la fața locului. Colegii noștri au evaluat situația rapid și printr-o sincronizare exemplară, au reușit să-i salveze viața bărbatului care era, ușor de înțeles de ce, foarte panicat.

Astăzi lupta contratimp a colegilor noștri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenți pentru ca o situație de urgență poate fi generată oricând și mai ales atunci când te aștepți mai puțin.

La finalul intervenției toți cei care au trăit cu sufletul la gură intervenția colegilor noștri, au aplaudat ca după o mare reușită. Este, într-adevăr, cea mai frumoasă parte a meseriei de pompier!” a spus Florin Chisim, purtator de cuvant al ISU Gorj, pentru gorjonline.ro.

În galeria foto a articolului puteți vedea imagini cu bărbatul din Rovinari, care a căzut pe geam, de la etajul 4, pe copertina vecinului de la etajul 3. Imaginile sunt din timpul operațiunii de salvare, când pompierii sosiseră la fața locului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI