Video. Incendiu devastator la o fabrică de pâine din Constanța. Zeci de pompieri au intervenit de urgență

Video. Incendiu devastator la o fabrică de pâine din Constanța. Zeci de pompieri au intervenit de urgență
Incendiu violent la o fabrică de pâine din Constanța

Momente de panică în localitatea Satu Nou din Constanța, acolo unde o fabrică de pâine a fost mistuită de flăcări, până când peste 45 de pompieri au intervenit cu apă și cu mai multe autospeciale de stingere pentru a lichida focul.

Ce s-a întâmplat cu angajații fabricii

Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 21:30, atunci când, din fericire, programul fabricii se terminase, astfel că nu au existat persoane în interior. Potrivit primelor informații, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 1400 mp, însă nu a existat pericol de extindere la locuințele din zonă.

„ISU Constanţa intervine în sat Satu Nou, comuna Mircea Vodă, la un incendiu izbucnit la o hală, fabrică de pâine. La faţa locului au intervenit şapte autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, un SMURD B cu 45 de pompieri.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1400 mp, iar la momentul izbucnirii acestuia, fabrica nu avea program de lucru. Echipajele de intervenţie de la faţa locului au reuşit limitarea incendiului, nefiind vreun pericol de extindere la locuinţele din apropiere. Din fericire, până la această oră, nu există victime”, a anunţat Răzvan Parconie, ISU Dobrogea.

Vezi imagini din timpul misiunii de stingere a incendiului:

Incendiu în Mall Băneasa din București

În urmă cu două zile, un incendiu izbucnit la unul dintre restaurantele din Mall Băneasa a creat panică în rândul clienților. Sute de oameni au fost evacuați până la îndepărtarea oricărui pericol. Potrivit primelor informații incendiul a izbucnit la exterior, însă alarma a pornit automat. Pentru a elimina orice risc, oamenii au fost îndrumați de personalul mall-ului să părăsească clădirea, pentru a evita orice posibil incident.

La scurt timp, conducerea mall-ului a transmis un comunicat prin care dă asigurări cu privire la adoptarea tuturor măsurilor de siguranță, cerându-și totodată scuze pentru disconfortul creat cetățenilor.

„Astăzi, 19 septembrie 2021 în jurul orei 17:00, la unul dintre restaurantele aflate la etajul 1 din incinta Băneasa Shopping City, a avut loc un incendiu izolat, de mici dimensiuni, care nu a provocat victime şi nici daune materiale însemnate. Din motive de siguranţă s-a decis evacuarea temporară a vizitatorilor centrului comercial.

În acest moment, toate măsurile de siguranţă au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată. Excepţie face zona de food court care va mai rămâne izolată pentru o scurtă perioadă de timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul şi neplăcerile cauzate vizitatorilor”, a transmis Băneasa Shopping City.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI