Imagini incredibile în Târgu-Jiu. Un polițist, filmat când țipa la un protestatar: „Bă, nu mai vorbi! Acum te încalec”

Imagini incredibile în Târgu-Jiu. Un polițist, filmat când țipa la un protestatar: „Bă, nu mai vorbi! Acum te încalec”
Inregistrare ascunsa intre politisti si protestatari

Un polițist din Târgu-Jiu a fost filmat în timp ce țipa la un protestatar. Acesta a fost trimis pe teren pentru a se asigura că sunt respectate regulile în timpul manifestărilor. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de către tinerii ce se aflau la fața locului.

Deranjat că trebuie să stea după protestatari

Videoclipul a fost postat pe Facebook de unul dintre martori. În clip, polițistul de la rutieră se răstește la unul dintre ei. Băieții s-au adunat într-o parcare după terminarea protestului. De asemenea, unul dintre ei erau cunoscuți ca fiind adepții curselor de tip „liniuțe”. După ce înregistrarea a fost postată pe Facebook, lumea a distribuit-o, ajungând repede cunoscută în mediul online.

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec!

Polițist: Am ajuns să mă rog de tine! Da n-am ajuns să mă rog de tine. Și nu mai ridica vocea!

Tânăr: Dar nu ridic vocea la dumneavoastră!

Polițist: Am zis să nu mai vorbești! Bă, nu mai vorbi! Nu mai vorbi! Bă, tu nu auzi? Acum te încalec! Lipsa asta de respect de la niște ciufuți, stau eu pentru voi pe-aicea. Stau să mă rog de voi toată ziua. Dă-i drumu-n mașină, hai!

Mai mult de atât, tânărul ce a intrat în conflict cu polițistul era minor, având doar 17 ani. Acesta a mai fost condamnat pentru furt prin aplicarea unui avertisment.

A patra zi de proteste

Nemulțumiți de noile restricții impuse de Guvern, românii ies în continuare în stradă pentru a protesta. De data aceasta, mai puțini manifestanți au fost prezenți la eveniment. Oamenii s-au adunat în număr mai mic față de primele zile, în marile orașe din România. Pe străzile Capitalei, aproximativ 200 de oameni ai protestat cu steaguri și pancarde. Marea majoritate s-au adunat în Piața Universității, apoi au mărșăluit spre Piața Victoriei. Pe drum s-au alăturat și alți protestatari.

Cei prezenți la manifestări au urmat traseul Calea Moșilor, bulevardul Ștefan Cel Mare și Piața Victoriei. Pe traseu, au fost sprijiniți și înconjurați de mai mulți oameni. Aceștia fluturau steagul României de la balcon. Grupul de manifestanți s-a întâlnit cu un al doilea grup în Piața Victoriei, ce protesta deja.

„Venim, ca și în toată țara, ca toți cei care ies pe străzi pentru această nebunie totală în care a ajuns țara noastră, datorită acestor conducători care sunt absolut inconștienți. Dezastru absolut, foarte mulți muzicieni s-au apucat de zidărit, de construcții”, a strigat un manifestant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI