Imagini incredibile cu Delia. Cum arăta la 11 ani și ce făcea când era filmată

Imagini incredibile cu Delia. Cum arăta la 11 ani și ce făcea când era filmată

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Artista a postat pe Instagram două video-uri scurte din vremea când avea numai 11 ani.

Delia, imagini incredibile pe Instagram, de când avea 11 ani

Delia și-a surprins cu adevărat fanii. Filmări din vremea când artista avea vârsta de 11 ani fac furori pe contul ei de socializare. Din imagini se poate vedea că artista era la fel de zâmbitoare ca și în prezent, dar și jucăușă. Când a observat că este filmată, micuța Delia s-a uitat cu ochii mari și curioși spre camera de filmat, arătându-ne o față a sa cunoscută nouă, semn că artista a rămas același copil jucăuș chiar și la vârsta de 38 de ani.

Într-un alt video, Delia, la vârsta de 11 ani, dansa de mama focului pe muzica vremii. ”Mamaaamaamaaa! Ce pot spune!! Aveai miscarile n sânge încă de la 11! Născuta sa fii artista :))”, i-au transmis fanii.

 

View this post on Instagram

 

11🤪

A post shared by Delia (@delia) on

Delia, suflet de copil

De altfel, aceștia nu au putut sta deoparte, astfel că i-au transmis artistei o multitudine de mesaje: ”De mică erai zbanghie” sau ”Nebunatica de mica.❤️” sunt doar câteva dintre sutele de mesaje ale internauților.

Tot sufletul de copil o face să se înțeleagă foarte bine cu cei mici. Astfel, ori de câte ori nepoțeii săi vin în vizită, preocuparea sa este să facă divertisment cu ei și să-i învețe tot soiul de lucruri. „Când rămân cu ei fac divertisment pentru ei, îi animez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de-a copii”, a declarat Delia pentru Libertatea.ro. Deoarece atât mama, cât și bunica și mătușa sunt artiste, micuța Jessie, în vârstă de trei ani și jumătate le calcă deja pe urme, fiind curioasă să învețe să cânte la flaut, la nai și la tarabană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI