Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer cu Andi Moisescu. Cum s-au cunoscut cei doi soți

Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer cu Andi Moisescu. Cum s-au cunoscut cei doi soți
Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer cu Andi Moisescu

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Imagini de la ziua în care au spus ”da” și cum s-au cunoscut cei doi soți.

Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer și Andi Moisescu

Olivia și Andi Moisescu sunt părinții a doi băieți, Luca și David, care au adunat în spate aproape 15 ani de căsnicie. La nunta lor au participat nume mari din showbizul românesc de la acea vreme. La loc de cinste au fost colegii de breaslă a lui Andi, anume Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herco, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Dănilă, Andreea Liptak, Răzvan Spiridon și Mihai Dedu.

La începutul petrecerii, Andi Moisescu i-a cântat soției melodia lor preferată, ”Wonderful tonight”, de la Eric Clapton. Tortul lor a avut trei etaje și a fost opera unui designer specializat în Austria, în timp ce atmosfera a fost întreținută de Leo Iorga și Cornelia Catanga.

Cum s-au cunoscut?

Chiar dacă ei lucrau împreună la aceeași televiziune, Andi și Olivia s-au cunoscut tocmai în anul 2002, în 2004 făcând nunta, atunci când amândoi au fost solicitați să participe la filmarea cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a PRO TV. În acea zi, cei doi au înregistrat imnul PRO TV pentru 1 decembrie 2002. Destinul a făcut ca ei să se întâlnească peste câteva zile la petrecerea dată de un prieten comun.

Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer cu Andi Moisescu. Cum s-au cunoscut cei doi soți
Olivia și Andi Moisescu au adunat aproape 15 ani de la nuntă și sunt părinții a doui băieți minunați, Luca și David

Erau singuri, porniți pe un drum nou, după relații lungi. Într-un final, s-au căsătorit în anul 2004 și au avut o nuntă de poveste la care au venit toți prietenii.  Astăzi, sunt părinții a doi copii, Luca și David, și își trăiesc iubirea departe de ochii lumii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI