Răsturnare de situație. Cine e tânăra din Galați care ar fi fost violată, iar polițiștii nu au intervenit

Cine e tânăra din Galați care ar fi fost violată, iar polițiștii nu au intervenit

Apar detalii noi despre ce a pățit fata din Galați, găsită plină de sânge pe stradă, care ar fi fost violată, iar polițiștii nu au intevenit.

Cine e tânăra din Galați care ar fi fost violată, iar polițiștii nu au intervenit

Potrivit unui clip filmat în weekend și apărut pe Facebook la scurt timp, o fată, în vârstă de 14 ani, a fost găsită pe stradă plină de sânge, stând în fața mașinii oamenilor legii, aceștia uitându-se lung la ea, fără să acționeze în vreun fel. În filmuleț de poate observa cum oamenii de pe trotuar cer ajutorul polițiiștilor, care refuză să coboare din mașină, în pofida insistențelor. Victima părea îngrozită și refuza să vorbească cu persoanele din jur care i-au sărit în ajutor, în timp de oamenii legii asistau la întreaga scenă, impasibili. În cele din urmă, fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă că fata a fost violată. Persoana se declară dezamăgită de atitudinea oamenilor legii și cere măsuri dure împotriva lor.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție!

Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a spus martorul, în mediul online.

Răsturnare de situație. Cine e tânăra din Galați care ar fi fost violată, iar polițiștii nu au intervenit
Chiar dacă s-a dovedit că fata nu a fost violată, atitudinea polițiștilor rămâne de condamnat

În prezent, cei doi polițiști filmați aflați în mașină în timp ce refuză să intervină pentru a o ajuta pe fată sunt cercetați disciplinar. „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat IPJ Galați, în dimineața de luni.

Însă, povestea reală despre tânără este alta. Cu toate acestea, atitudinea polițiștilor este tot de condamnat. Directorul adjunct DGASPC Galați, Ciprian Groza, a declarat că minora vine dintr-un centru de plasament, iar în acea zi se afla pe străzi pentru că plecase cu ”învoire”. Fata se ducea la prietenul ei, în vârstă de 15 ani, cu care se cunoștea de o lună. Presupusa victimă a declarat că nu a fost violată, ci a fost vorba de o acțiune pentru care și-a dat acordul. Totodată, directorul adjunct DGASPC Galați a mai subliniat că fata a fost consiliată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI