05 nov. 2020 | 15:09

Imaginea stranie cu un bărbat învelit într-un sac. Cum merge desculț prin munții din România

Diverse
Imaginea stranie cu un bărbat învelit într-un sac. Cum merge desculț prin munții din România
Un bărbat într-un sac la plimbare prin munți

România pitorească, uneori e plină și de bizarerii. De la zone turistice și până la oamenii care locuiesc pe aceste frumoase meleaguri. Un astfel de caz, bizar este și cel al unui bărbat învelit într-un sac.

La plimbare prin munți într-un sac

Locuitorii stațiunii Durău sunt obișnuiți cu animalele sălbatice din munții Ceahlăului să mai apară pe drum. Dar cu o astfel de bizarerie cam greu. Recent unii locuitori au observat un moment, cel puțin straniu, dacă nu bizar. Un bărbat, de aproximativ 32 de ani, megând prin stațiune, învelit într-un sac de rafie.

Da, ați citit bine. Locuitorii speriați au apelat la la 112, în zorii zilei de 2 noiembrie 2020, și au reclamat bizarul bărbat învelit într-un sac, dar care pe sub acesta nu avea nimic. Era gol pușcă și desculț și se plimba prin stațiunea Durău. Poliția s-a deplasat în stațiune, unde, într-un final, l-au descoperit pe bizarul bărbat învelit într-un sac, și au demarat procedura de anchetă.

Bărbatul învelit într-un sac, a mers 30 de kilometri prin frig

Comunicatul emis relatează faptul că individul de 32 de ani, era pare-se sub influența alcoolului. Ar fi mers nu mai puțin de 30 de kilometrii, de la locul unde și-ar fi abandonat mașina. Este vorba de satul Izvorul Muntelui, la poalele masivului Ceahlău.

Vizibil sub șoc termic, jandarmii au apelat la medici pentru a-i stabiliza starea de sănătate și de evita alte complicații. Cert este că aventura bărbatului, una bizară, a pus pe gânduri populați din stațiune, cât și autoritățile.

Bărbatul învelit într-un sac a mers desculț pe jos o distanță de aproximativ 30 de km la temperaturi sub zero grade

Jandarmii au reușit să-l convingă pe bărbatul învelit într-un sac să stea la căldură (foto: stiri-neamt.ro)

”Intervenţia jandarmilor montani din Durău din 2 noiembrie 2020 a survenit ca urmare a unei sesizări telefonice din partea unui cetăţean. Ăn jurul orei 7:30, au identificat în staţiune un bărbat de aproximativ 32 ani din Bicaz, căruia îi lipseau articolele vestimentare. Era acoperit doar cu o pânză de sac, dezorientat, dar conştient. Până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, jandarmii aflați la fața locului au reuşit să îl acopere cu o folie termoizolantă. I-au oferit un ceai cald şi l-au convins să rămână în maşină, la căldură”, se spune în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ. 

Concuzia este că alcoolul nu face bine. Mai ales când te aflii într-o astfel de situație ca a acestui bărbat învelit într-un sac. Tot răul spre bine în cazul bărbatului aflat sub influența lui Bachus. Așa că mare grijă ce faceți când plecați la drum, e bine să evitați consumul excesiv de alcool.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro