Imaginea cu Smiley și Gina Pistol care i-a surprins pe toți. ”Băiat norocos, ai grijă de muza ta!” FOTO

Imaginea cu Smiley și Gina Pistol care i-a surprins pe toți. ”Băiat norocos, ai grijă de muza ta!” FOTO
Imaginea cu Smiley și Gina Pistol care i-a surprins pe toți

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de 3 ani, dar rare au fost momentele în care publicul i-a văzut împreună. Pandemia a fost, totuși, liantul dintre ei și fani, căci cei doi au început tocmai în izolare să posteze imagini cu ei, care să clarifice odată pentru totdeauna că au o relație. De atunci, imaginile curg, iar cea mai nouă le-a topit inima fanilor.

Smiley și Gina Pistol, ipostază afectuoasă. Imaginea care i-a surprins pe toți

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii în repetate rânduri, în ultima perioadă. După ce blondina a apărut în live-ul artistului și l-a sărutat, cei doi au publicat, chiar în ziua de Paște, prima poză împreună, în timp ce ciocneau un ou roșu. Admiratorii celor doi s-au arătat încântați de imagine și au remarcat că este prima cu cei doi împreună, publicată pe rețelele de socializare: „Super cuplu Ginuța ești The Best și Andrei e The smiley! Sărbători binecuvântate!”, / “Prima poză pe care o văd cu amândoi! /Vă admir mult pe fiecare și acum ca un cuplu! Sunteți deosebiți și sper să rămâneți frumoși în suflete împreună! Paște fericit!”.

După Paște, Smiley a venit cu ideea de a se filma în timp ce Gina face pe frizerul, dat fiind că atunci saloanele de înfrumusețare nu erau deschise. Finalul a fost pozitiv, iar artistul s-a arătat mulțumit de rezultat, repetând cu amar că nu poate observa cum se prezintă situația la spate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

„Mă voi lăsa tuns. Mă las pe mâinile ei…atât de delicate, atât de talentate, atât de pricepute”, a spus artistul, înainte de a fi tuns.

„Auzi, dar dacă te greșesc?”, a întrebat Gina în timp ce își tundea partenerul.

Astăzi, Gina a fost cea care a împărtășit o amintire cu fanii, în care era strânsă la piept de Smiley. Secțiunea de comentarii a fost umplută de inimioare, felicitări și complimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI