Imaginea cu Smiley și Gina Pistol care i-a surprins pe toți. ”Băiat norocos, ai grijă de muza ta!” FOTO

Imaginea cu Smiley și Gina Pistol care i-a surprins pe toți

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de 3 ani, dar rare au fost momentele în care publicul i-a văzut împreună. Pandemia a fost, totuși, liantul dintre ei și fani, căci cei doi au început tocmai în izolare să posteze imagini cu ei, care să clarifice odată pentru totdeauna că au o relație. De atunci, imaginile curg, iar cea mai nouă le-a topit inima fanilor.

Smiley și Gina Pistol, ipostază afectuoasă. Imaginea care i-a surprins pe toți

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii în repetate rânduri, în ultima perioadă. După ce blondina a apărut în live-ul artistului și l-a sărutat, cei doi au publicat, chiar în ziua de Paște, prima poză împreună, în timp ce ciocneau un ou roșu. Admiratorii celor doi s-au arătat încântați de imagine și au remarcat că este prima cu cei doi împreună, publicată pe rețelele de socializare: „Super cuplu Ginuța ești The Best și Andrei e The smiley! Sărbători binecuvântate!”, / “Prima poză pe care o văd cu amândoi! /Vă admir mult pe fiecare și acum ca un cuplu! Sunteți deosebiți și sper să rămâneți frumoși în suflete împreună! Paște fericit!”.

După Paște, Smiley a venit cu ideea de a se filma în timp ce Gina face pe frizerul, dat fiind că atunci saloanele de înfrumusețare nu erau deschise. Finalul a fost pozitiv, iar artistul s-a arătat mulțumit de rezultat, repetând cu amar că nu poate observa cum se prezintă situația la spate.

„Mă voi lăsa tuns. Mă las pe mâinile ei…atât de delicate, atât de talentate, atât de pricepute”, a spus artistul, înainte de a fi tuns.

„Auzi, dar dacă te greșesc?”, a întrebat Gina în timp ce își tundea partenerul.

Astăzi, Gina a fost cea care a împărtășit o amintire cu fanii, în care era strânsă la piept de Smiley. Secțiunea de comentarii a fost umplută de inimioare, felicitări și complimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI