Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Cum a putut să apară artista

Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Cum a putut să apară artista
Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Cum s-a afișat celebritatea într-un nou videoclip devenit viral.

Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Internauții au catalogat apariția drept tulburătoare și jenantă pentru celebra cântăreață. Vedeta pop, în vârstă de 64 de ani, a publicat un material în care poate fi văzută cum se preface că linge apă din castronul unui câine. Nu este singura poziție taxată de către utilizatorii din mediul online.

Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani

Imagini tulburătoare cu Madonna. Starul pop i-a șocat pe internauți, după ce a publicat pe rețelele sociale un videoclip ce i-a degustat pe mulți dintre fanii săi. În noul material video, interpreta hitului „Material Girl” a fost filmată circulând cu o motocicletă, în timp ce își etala ținuta sumară.

Artista pop, în vârstă de 64 de ani, i-a luat pe nepregătite pe utilizatorii online cu apariția sa. S-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți, pe care i-a asortat cu dresuri cu plasă și cizme negre, lungi, din piele de căprioară. Nu a făcut nimic altceva decât să se dea în spectacol, sunt de părere unii internauți.

Însă până aici, nimic nu a fost ieșit din comun. Madonna și-a jignit urmăritorii cu un moment încadrat chiar la mijlocul videoclipului publicat pe Instagram. În cadrul cu pricina, celebra cântăreață apare în interiorul unui garaj. Pare că se apleacă deasupra unui castron de argint pentru câini, cu scopul de a bea apă.

Materialul video i-a lăsat fără cuvinte pe mulți. Clipul a fost publicat la scurt timp după ce celebrul rapper 50 Cent a reluat o dispută cu Madonna. Artistul a făcut referire la vedeta pop numind-o „bunică”. Ulterior, și-a bătut joc de ea, pe fondul unui videoclip în care cântăreața interpreta furioasă o melodie a lui Baby Keem.

„Te comporți ca o fată proastă și nebună”

Dacă materialul video al Madonnei a fost o replică la jignirile lui 50 Cent, nimeni nu știe concret. Cert este că fanii cântăreței au catalogat noua apariție drept „dezgustătoare”. Tranziția spre patru labe a starului pop, aplecându-și capul deasupra unui vas pentru câini, nu este deloc demnă de imaginea de icoană a muzicii pop, sunt de părere unii utilizatori online.

„Nu mai ești ‘Material Girl’, te comporți ca o fată proastă și nebună”/ „Nu mi-aș lăsa câinele să bea dintr-un castron lins de Madonna”/ „Ești prea bătrână ca să lingi un castron pentru câine”/ „Maturizează-te odată!!!” – sunt doar câteva dintre reacțiile acide ale utilizatorilor online.

Citește și: Madonna, blocată pe Instagram. Ce imagini a putut să posteze artista pe rețelele de socializare

Au fost și persoane care au apreciat apariția cântăreței – e drept, puține. Acestea au explicat că unii nu sunt suficient de „sofisticați” pentru a înțelege arta Madonnei. Apa din castronul de câine din clipul starului pop ar reprezenta hrana spirituală inadecvată a capitalismului, în timp ce vasul în sine ar simboliza degradarea servituții și a sclaviei.

Urmăriți Playtech.ro și pe