Imaginea cu fiul lui Dan Barna care naște controverse. Ipostaza în care l-a fotografiat: ”Este o greșeală”

Imaginea cu fiul lui Dan Barna care naște controverse. Ipostaza în care l-a fotografiat: ”Este o greșeală”
Ce probleme are Dan Barna după ce a publicat o imagine cu fiul său în mediul online

Dan Barna a lansat o imagine cu fiul său, dar s-a trezit în mijlocul unor controverse. Se pare că fotografia emoționantă nu a fost pe placul tuturor, chiar dacă proaspătul tătic l-a fotografiat pe micuț într-o ipostază inedită.

Dan Barna, în mijlocul unor controverse. Ce imagine a publicat cu fiul său

Dan Barna a făcut, după lansarea candidaturii sale pentru conducerea partidului, o mișcare politică prin a lansa un videoclip de prezentare. Cu acestea fiind spuse, politicianul a folosit o imagine cu fiul său, încălțat cu pantofi în nuanțe de roșu și albastru, ce aveau sigla USR și sigla PLUS.

Totuși, se pare că ideea lui nu ar fi fost una chiar așa de bună. Sociologul Vladimir Ionaș a susținut că aceste imagini cu bebeluși, ce ar trebui să emoționeze publicul, nu au efectul dorit în momentul în care sunt folosite în campanii electorale.

„Imaginile cu copii foarte mici, folosiți în campanii electorale de către politicieni, niciodată nu au efectul dorit.

La noi, de obicei, oamenii nu reacționează foarte bine și mai ales la copii foarte mici. Din punctul meu de vedere, este o greșeală.”, a zis sociologul Vladimir Ionaș pentru Antena 3.

Avertismentul experților pentru Dan Barna: „Nu prind astfel de imagini”

Pe lângă faptul că sociologul a susținut că alegerea lui Dan Barna de a publica o fotografie cu micuțul său a fost o greșeală, el a transmis că politicianul nu și-a format o imagine ce transmite apropierea sa față de valorile familiei.

„Nu prind astfel de imagini. Mai ales din partea unui politician care nu are o imagine de politician conservator, apropiat valorilor familiei.”, a mai spus acesta.

Dan Barna, proaspăt tătic. Fiul său s-a născut pe 10 august

Dan Barna trăiește cele mai frumoase clipe de când soția sa, Olguța Totolici, a adus pe lume un băiețel pe data de 10 august, ce a primit nota maximă la naștere. Politicianul și partenera lui sunt împreună de 14 ani. Vestea emoționantă era făcută publică, la acel moment, chiar de politician.

„10 august este cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră.”, a transmis Dan Barna, pe Facebook.

Olguța Totolici, soția lui Dan Barna, este expert în fonduri europene, domeniu în care excelează de aproximativ 10 ani. Aceasta deține funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department la OMV Petrom, companie unde lucrează de peste 11 ani.

Aceasta a absolvit, la fel ca și partenerul său, Facultatea de Drept. Olguța Totolici are și două mastere, unul făcut chiar în cadrul Universității de la Sorbona, din Franța, un doctorat în dreptul muncii făcut la Universitatea Titulescu, dar și un MBA la Universitatea din Hull

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI