De ce soția lui Dan Barna nu îi poartă numele, de fapt. Politicianul a dat cărțile pe față

De ce soția lui Dan Barna nu îi poartă numele, de fapt. Politicianul a dat cărțile pe față
De ce sotia lui Dan Barna nu ii poarta numele, de fapt

Denise Rifai a aflat de la Dan Barna lucrul pe care toți românii voiau să îl afle. Politicianul a dat cărțile pe față în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D și a explicat motivul pentru care soția sa, Olguța Dana Totolici, nu poartă numele de familie al soțului său. 

De ce soția lui Dan Barna nu îi poartă numele, de fapt

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai se bucură de un imens succes în televiziune, în special datorită felului în care amfitrioana show-ului adresează invitațiilor săi cele mai incomode, obiective și tranșante întrebări. Printre invitații de seamă ai lui Denise Rifai s-a numărat și politicianul Dan Barna, pe care controversata prezentatoare TV l-a întrebat lucrul care îi măcina pe toți românii: de ce soția sa nu poartă numele său de familie?

Dan Barna este căsătorit de 14 ani cu Olguța Dana Totolici și, cu toate acestea, femeia nu poartă numele de familie al soțului său. Cei doi parteneri au fost întotdeauna foarte discreți în privința vieții lor private, chiar dacă politicianul a fost în atenția mass-media în 2019, atunci când a fost candidat la alegerile prezidențiale. Așadar de ce nu poartă soția lui Dan Barna numele de familie al soțului ei? Vicepremierul a dezvăluit motivul.

„E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, i-a mărturisit Dan Barna lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale de la Kanal D, conform wowbiz.ro.

De ce nu se implică soția lui Dan Barna în politică

Dan Barna a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață în cadrul emisiunii lui Denise Rifai de la Kanal D. Actualul vicepremier a explicat motivul pentru care soția sa nu dorește să se implice prea mult în viața politică. Politicianul a spus adevărul despre momentul controversat despre care s-a spus că Olguța Dana Totolici ar fi intervenit în comitetul politic al USR. Denise Rifai l-a întrebat dacă soția sa îl conduce din urmă, lucru la care președintele USR a răspuns imediat:

„Categoric nu. Dar soția mea este un om grozav. Este un om care a muncit mult de la începutul vieții profesionale și poziția pe care o deține în prezent este un rezultat firesc al unei munci, al unei forțe de a învăța pe care o admir foarte mult. Dincolo de asta, știrea cu intervenția soției mele în comitetul politic executiv este falsă, este o minciună.

Colegii mei care au ”rostogolit-o” au fost invitați la secretariatul general și au ascultat înregistrarea. Și ce să vezi, nu s-a confirmat! Era o minciună! S-a lămurit, oamenii și-au cerut scuze după ce au ascultat (…)  Soția mea nu e implicată deloc în viața partidului pentru că unul singur în politică dintr-o familie e mai mult decât suficient”, a adăugat Dan Barna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI