Imagine uluitoare cu Jador. Admiratoarele lui au crezut că nu văd bine cum arată aici

Imagine uluitoare cu Jador. Admiratoarele lui au crezut că nu văd bine cum arată aici
Jador, de nerecunocut. Cum arăta artistul în adolescenţă

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Jador este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai momentului din România. Nimeni, însă, nu se aştepta să îl vadă pe fostul concurent de la “Puterea Dragostei” într-o astfel de ipostază. A apărut o imagine uluitoare cu artistul, pe internet. Admiratoarele lui au crezut că nu văd bine cum arată în poza aceasta.

Cum arăta Jador în adolescenţă

În vârstă de 25 de ani, fostul concurent de la “Puterea Dragostei”, emisiune difuzată pe Kanal D, şi-a îndeplinit dorinţa de a deveni cântăreţ iar acum este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului. Dar asta nu este tot. Brunetul a devenit şi unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc.

Dacă acum are bani şi sute de mii de fani, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. De curând, pe internet a apărut o imagine uluitoare cu Jador, iar admiratoarele lui au crezut că nu văd bine cum arată. Ce-i drept, artistul este de nerecunoscut. (Vezi galeria foto) Tânărul nu şi-a ascuns niciodată problemele financiare pe care le-a avut în copilărie, ba chiar a povestit, cu fiecare ocazie, totul despre acest subiect sensibil.

Mai mult, acesta a dezvăluit, într-un story, că munceşte pentru a putea oferi viitorilor săi copii tot ce el nu a putut avea.

”Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă. Muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să-i am o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea. Fac doar ceea ce-mi place din toată inima! Nu este vina mea că oamenii mă iubesc”, a spus artistul.

Din păcate, pe plan sentimental, Jador nu o duce deloc bine. Acesta încă suferă după Simina, cea de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru celebra emisiune de pe Kanal D.

”A fost din partea lui, în capul lui, o relație cu mine, dar nu a fost o relație. Nu știu ce și-a dorit, dar nu s-a întâmplat.Am ajuns unde am ajuns datorită mie, nu datorită lui! El cântă! Bravo lui! Să facă câți mai mulți bani, să scoată cât mai multe melodii frumoase. Ce a fost a fost”, a declarat Simina.

Jador, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de amor

Sincer cum îl ştim, Jador nu a ezitat să vorbească fără perdea despre prima noapte de amor din viaţa sa. Întrebarea indiscretă a venit din partea admiratoarelor sale, iar artistul a răspuns pe contul său de Instagram.

“Am mers 7 kilometri până la fata aia și m-au fugărit câinii noaptea târziu. Era iarnă, în câmp. Îmi era frică, aveam 14 ani. Când m-a văzut mama m-a întrebat unde am fost toată noaptea. De la discotecă mergeam cu fete la mamaia că era casa liberă”, a spus fostul concurent de la “Puterea Dragostei”, fără ezitare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI