Maria Constantin are un tarif mai mic din cauza pandemiei. Artista a confirmat: ‘Am lăsat la preț’

Maria Constantin are un tarif mai mic din cauza pandemiei. Artista a confirmat: ‘Am lăsat la preț’
Maria Constantin cere mai puțini bani la evenimente din cauza pandemiei

Maria Constantin s-a văzut nevoită să își micșoreze tariful pentru evenimente. Vedeta se luptă cu anumite probleme aduse de pandemie în domeniul profesional, mai ales pentru că petrecerile de odinioară au suferit schimbări drastice.

Maria Constantin, despre problemele aduse de pandemie

Pandemia a schimbat total viețile artiștilor. Câțiva s-au îndreptat către alte domenii în momentul în care evenimentele s-au amânat, iar alții au scăzut tariful cerut la petreceri pentru a se asigura că o să aibă succes în continuare printre cei ce vor să se distreze și să asculte muzica preferată.

Maria Constantin a fost chemată pentru a întreține atmosfera în Italia, la o nuntă. Aceasta o să cânte aproximativ 8 ore pentru românii stabiliți peste hotare, dar nu a cerut foarte mulți bani pentru acest eveniment, chit că știe că alți artiști ajung și la 10.000 de euro pentru un program.

Vedeta a recunoscut că pandemia i-a schimbat stilul de viață, așa că nu se plânge pentru faptul că o să stea în picioare și o să cânte timp de 8 ore, mai ales pentru că în trecut petrecea zile întregi la evenimente. Mai mult, aceasta a redus din tariful cerut pentru o nuntă.

De ce și-a redus Maria Constantin tariful. Vedeta a spus adevărul

Maria Constantin își dorește ca oamenii să aibă parte de amintiri frumoase și în momentul în care trec prin perioade mai dificile, așa că a redus tariful. Aceasta speră să participe la cât mai multe evenimente, așa că nu o deranjează că primește mai puțini bani.

”Înainte cântam trei zile și trei nopți, acum mă vait pentru opt ore? Costă câteva mii de euro. Mai negociem, depinde de situație.

Eu am mai lăsat la preț, pentru că, consider că, până la urmă, oamenii își doresc și mai ales că a fost perioada asta dificilă acum, am zis că e ok, să avem mai multe, decât una pe lună.”, a zis Maria Constantin la Xtra Night Show.

Maria Constantin are planuri mari. Ce își dorește să facă alături de noul iubit

În timp ce veniturile Mariei Constantin au avut de suferit, se pare că vedeta o duce foarte bine atunci când vine vorba despre viața personală. Aceasta nu exlude posibilitatea de a îmbrăca rochia de mireasă și a ajunge în fața altarului alături de partenerul său.

„Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta.

Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un eveniment mic și foarte discret. Doamne ajută!”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.