Iluzia optică pentru genii. Găsești al doilea animal din imagine în 25 de secunde?

Iluzia optică pentru genii. Găsești al doilea animal din imagine în 25 de secunde?
Iluzia optică pentru genii.

O iuzie optică la care doar geniile știu să răspundă. Tu poți să găsești al doile animal din imagine în numai 25 de secunde? În imaginea dată este vorba despre o fermă, unde poți vedea un elefant ținând cu trompa un buștean. Însă, pe lângă elefant, se mai află și un alt animal. Ai 25 de secunde la dispoziție pentru a-l găsi. Atenție însă, doar 1% dintre oameni pot să îl observe. Te numeri printre ei?

Iluzia optică pentru genii

Iluzia optică reprezintă o ilustrare atrăgătoare a unui obiect sau a unei imagini, care poate căpăta diverse înfățișări, în funcție de unghiul din care este privită.

Iluziile optice se împart în categorii precum: iluzii fizice, fiziologice și cognitive. Conform specialiștilor, iluziile optice sunt parte din domeniul psihanalizei și pot ajuta la evaluarea nivelului de inteligență al unui subiect.

Mintea unui om poate să perceapă lucrurile într-un mod diferit. Ilustrația propusă mai sus este, de asemenea, o iluzie optică, care îți propune să afli cel de-al doilea animal care se ascunde în imagine.

Atenție însă, iluzia optică propusă poate fi analizată în galeria foto a articolului, unde se găsește la dimensiunea corespunzătoare!

Cum doar 1% dintre persoane pot să găsească al doilea animal din imagine, iluzia optică prezentată este una care poate pune în dificultate pe oricine. Însă dacă ești obișnuit cu astfel de teste, este foarte posibil să găsești răspunsul corect în timpul acordat: 25 de secunde.

Dacă însă crezi că elefantul este, totuși, singurul animal existent în această fermă, te înșeli. Iar dacă insiști, dar tot nu găsești vreun răspuns, ei bine, atunci trebuie să încerci să privești în partea dreaptă a imaginii, întrucât chipul celui de-al doilea animal de la fermă este ascuns chiar lângă coada acestuia.

Vezi răspunsul acestei iluzii optice în galeria foto a articolului!

Cei care au mai analizat ilustrația aceasta au precizat că al doilea animal din fermă ar fi un cal sau o girafă. Alții chiar au susținut că au putut identifica un cap de dinozaur. Tu ce animal ai văzut?

Ține cont că dificultatea acestor iluzii optice constă în combinațiile specifice de culoare, lumină și modele, în așa fel încât creierul uman poate fi păcălit să perceapă vizual chiar și ceva care nu există.

Alte iluzii optice

O altă iluzie optică care pune multe provocări creierului este să încerci să descoperi toate chipurile dintr-o ilustrație. Doar 5% dintre internauți au găsit răspunsul corect. Încearcă și tu puzzle-ul vintage care e menit să-ți pună la încercare capacitatea de concentrare, AICI!

Urmăriți Playtech.ro și pe