Ilinca Vandici și-a uimit fanii. Anunțul care i-a surprins: ”A venit bebe!”

Ilinca Vandici și-a uimit fanii. Anunțul care i-a surprins: ”A venit bebe!”
Ilinca Vandici, anunț surprinzător pentru fani. Familia se mărește!

Ilinca Vandici și-a obișnuit fanii cu vești cu și despre viața ei privată, cel puțin în linii mari. Acum, celebra prezentatoare de televiziune i-a șocat pe toți cu noul anunț despre un bebeluș din familie. Ce mesaj le-a transmis vedeta celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici, anunț surprinzători pentru fani

Celebra moderatoare de la „Bravo, ai stil” a făcut recent un anunț foarte important, spunând că peste trei luni familia se va mări cu încă un princhindel. Vedeta este cu siguranță emoționată pentru că urmează să devină mătușă. Aproape orice român o cunoaște, mai cu seamă că și-a făcut debutul în urmă cu mulți ani pe micile ecrane, dar puțini știu că aceasta are și o soră, care s-a bucurat de curând de două cele mai importante momente din viața ei. Sora prezentatoarei s-a căsătorit civil în decursul lunii trecute în cadrul unei ceremonii strânse dat fiind contextul actual.

Evenimentul a fost oficiat de socrul Ilincăi Vandici, primarul localității, Alexandru Neacșu. Chiar în ziua cea mare Ilinca a anuțat și faptul că urmează ca sora ei să aducă pe lume un copil. „A venit bebe!!!!! 😬 Sunt super fericita sa va anunț ca de ieri am devenit mătușica!!! Câte emoții, câte trăiri, câte amintiri de pe vremea când Zian s a născut… Felicitări, sora mea draga! Sa fiți sănătoși și fericiti! ❤️❤️❤️, a fost mesajul Iincăi Vandici. 

„Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie”

„Deocamdată sora mea și cumnățelul nu au nași. Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați. Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll”, a mărturisit Ilinca Vandici, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în exclusivitate pentru WOWbiz.ro chiar în ziua nunții surorii sale.

„A venit pe lume băiețelul. Are 2,900 kg, a născut prin cezariană. Mama bine, bebelușul bine. Îl cheamă Noah Matei”, a mai declarat vedeta extrem de încântată de noul statut, pentru sursa citată. Moderatoarea s-a emoționat foarte tare de noul membru al familiei, mai ales că i-a adus aminte trăirile pe care le-a avut atunci când și-a strâns pentru prima oară copilul în brațe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI