06 mart. 2024 | 13:21

Ilinca Vandici, noi dezvăluiri despre divorţul dureros de Andrei Neacşu: „Ştie el ce mi-a făcut, mi-am dat voie să dau cu pumnii în pernă”

Monden
Ilinca Vandici, noi dezvăluiri despre divorţul dureros de Andrei Neacşu:
Vedeta TV Ilinca Vandici, noi dezvăluiri din intimitate. Cum a avut loc divorțul de Andrei Neacșu: "Ştie el ce mi-a făcut".

Prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D, Ilinca Vandici, a făcut noi dezvăluiri din intimitatea vieții sale amoroase. Cum a avut loc divorțul de tatăl copilului său, afaceristul Andrei Neacșu, și care a fost motivul separării. „Ştie el ce mi-a făcut”, s-a exprimat vedeta. Foto

Un an de la divorțul neașteptat dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

La aproximativ un an de la divorțul oficial de tatăl copilului său, Ilinca Vandici pare că a găsit echilibrul. Până a ajunge în acest punct însă, a fost nevoie să facă față unor momente care au zdruncinat-o. Unul dintre ele este chiar despărțirea de fostul partener de viață.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în 2016. La scurt timp, prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D a adus pe lume primul său copil. Relația lor a fost una frumoasă, cuplul fiind un exemplu pentru mulți, motiv pentru care despărțirea a fost una surprinzătoare.

Ilinca Vandici, Andrei Neacșu și copilul lor, Zian

Micuțul Zian a fost motivul pentru care Ilinca Vandici a luptat până la capăt

În aprilie 2023 au apărut primele zvonuri în presa mondenă privind divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. Nici vedeta TV, nici tânărul afacerist nu a confirmat speculațiile. După circa trei luni de la acest moment, frumoasa brunetă a confirmat că s-a separat oficial de partenerul său de viață.

A fost o perioadă tumultoasă pentru prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil!. De dragul copilului pe care îl are cu afaceristul Andrei Neacșu însă, a decis să fie puternică. Micuțul Zian a fost cel care i-a oferit mamei sale curajul de a trece peste orice obstacol cu fruntea sus.

Citește și: Ilinca Vandici, accident vestimentar înainte de o gală: “În momentul în care am respirat, pac! A crăpat fermoarul!” EXCLUSIV VIDEO

Ce spune Ilinca Vandici despre motivul despărțirii de fostul partener de viață

La un an de la divorțul oficial de tatăl copilului său, Ilinca Vandici a vorbit despre evenimentul neașteptat. Vedeta TV nu a vrut să spele rufele public, ci s-a rezumat la a recunoaște doar că tatăl copilului său știe exact cu ce i-a greșit în anii de căsnicie.

„Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut!”, a declarat Ilinca Vandici.

Citește și: Ce spunea Ilinca Vandici în urmă cu un an despre soţul ei. Nimeni nu se aştepta să divorţeze: „I-aş ierta orice!”

„Este o gură de aer de care aveam nevoie”

Prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D a explicat că este conștientă că nu deține adevărul absolut, însă asta nu înseamnă că nu și-a permis să trăiască propria ei realitate, în forma în care era – evident, nu foarte fericită, după cum a sugerat chiar ea.

„Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!”, a spus Ilinca Vandici în podcastul lui Teo Trandafir.

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro