Ilinca Vandici, dezvăluiri surpriză de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Ce a făcut Anda Adam în emisiune

Ilinca Vandici, dezvăluiri surpriză de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Ce a făcut Anda Adam în emisiune
Ilinca Vandici, dezvauiri surpriza de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Ce a facut Anda Adam in emisiune

Fanii „Bravo, ai stil! Celebrities” mai au puțin de așteptat. Sezonul șapte al celebrei emisiuni începe miercuri, 8 septembrie, de la 22.30, la Kanal D. Prezentatoarea TV Ilianca Vandici a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre noul sezon, dar și despre una dintre concurente. Ce a făcut Anda Adam în emisiune.

Începe ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Pregătirile pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii ‘Bravo, ai Stil!’ au ajuns la final. Telespectatorii fideli ai competiției de fashion mai au foarte puțin de așteptat până la marea revedere cu jurații Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Surpriza acestui sezon este Tibi Clenci, care l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu. Show-ul de modă debutează în cursul zilei de miercuri, de la orele 22:30, la Kanal D.

Cele nouă concurente care au acceptat provocarea Kanal D de a participa la cea mai tare competiție de modă din România au emoții mari. Nume grele din showbiz-ul românesc trebuie să le demonstreze juraților și telespectatorilor că au stofă de influencer și că au gusturi bune în materie de vestimentație.

Ilinca Vandici a scăpat porumbelul despre Anda Adam

Deși este în lumina reflectoarelor de 20 de ani, Anda Adam continuă să aibă emoții. Ce-i drept, concurenta se află pentru prima dată la Bravo, ai stil, așa că este de înțeles că nu știe ce o așteaptă. Invitată în platoul „Teo show”, de la Kanal D, moderatoarea Ilinca Vandici a scăpat porumbelul despre Anda Adam. Ce a putut să facă artista în emisiune.

„Vrem să declarăm tare și răspicat că suntem cei mai fericiți și mai emoționați din lume, pentru că, în această seară, de la ora 22.30, începe ‘Bravo, ai stil! Celebrities sezonul 7’. Este mare nebunie și se anunță un spectacol de culoare, de ținute, de umor, de ce vreți voi, de zile mari. Iar Tibi a fost cel mai emoționați dintre ei.

Și apropo de emoții, fiți atenți, trebuie să vă zic ceva. Avem niște nume super puternice din industrie, poate cu 20 de ani de carieră în spate. Și aici dăm exemplul Andei Adam. Măi, Teo, tremura ca o frunză în bătaia vântului! Este leșinată de emoție. Toate sunt emoționate, pentru că sunt luptătoare, sutn puternice, vor să demonstreze că sunt cele mai bune, se luptă, se bat, mă rog, nu la propriu, ci la figurat.”, a precizat Ilinca Vandici, în direct, la Kanal D.

Tibi Clenci, în locul lui Cătălin Botezatu

Schimbarea oferită de Kanal D pentru emisiunea-vedetă este dată de juratul care l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu. Tibi Clenci se alătura vedetelor Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, pentru a crea spectacol cu cele nouă concurente. Miercuri, 8 septembrie, telespectatorii care dau pe Kanal D vor putea vedea un show senzațional, cu nume grele din showbiz. Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon sunt pregătite pentru o călătorie în lumea modei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI