Ilinca Vandici, despre momentul în care i s-a schimbat viața. Dezvăluiri neașteptate și despre soțul ei

Ilinca Vandici, despre momentul în care i s-a schimbat viața. Dezvăluiri neașteptate și despre soțul ei
Ilinca Vandici, despre momentul în care i s-a schimbat viața. Dezvăluiri neașteptate și despre soțul ei

Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, spunând că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Lui nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, însă înțelege și respectă că asta este viața și pasiunea mea și mă susține necondiționat în tot ceea ce fac”, a povestit Ilinca Vandici pentru unica.ro.

„Ba, mai mult, mă și sfătuiesc cu el ori de câte ori am nevoie de un punct de vedere sincer și obiectiv”, a mai povestit frumoasa vedetă, de la Kanal D.

Ilinca Vandici, despre momentul în care i s-a schimbat viața

Ilinca Vandici a mai povestit pentru aceeași sursă și despre felul în care i s-a schimbat viața de când a venit pe lume fiul ei, pe nume Zian, care în luna iulie a acestui an a împlinit trei ani.

„Viața noastră s-a schimbat total de când a apărut Zian și vă invit pe Youtube să urmăriți toată transformarea în clipurile de acolo, în care am vorbit despre tot ce am simțit și trăit în acești ani”, a ținut să mai precizeze simpatica prezentatoare.

Ilinca Vandici a dat tot din casă
Ilinca Vandici a dat tot din casă și a vorbit despre familie

Cum gestionează hate-ul din mediul online

Și Ilinca Vandici, ca multe alte vedete, s-a confruntat cu hate-ul provenit din mediul online. De altfel, vedeta de la ”Bravo, ai Stil! Celebrites” a precizat și cum reușește ea să gestioneze comentariile negative pe care le primește.

„Încerc să promovez lucrurile benefice, care ne ajută să ne dezvoltăm, nu răutățile gratuite de care din păcate avem parte. Unora le răspund, alte astfel de ieșiri le ignor, pe altele le blochez, în funcție de cât de mult s-a depășit limita. Încerc să îmi explic de ce acei oameni reacționează astfel, îi privesc cu milă, însă nu voi fi de acord cu astfel de manifestări”, a susținut Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI