06 iun. 2024 | 15:55

Ilinca Vandici, apariție fierbinte într-o rochie îndrăzneață. Imaginile i-au surprins pe internauţi, vedeta face furori

Monden
Ilinca Vandici, apariție fierbinte într-o rochie îndrăzneață. Imaginile i-au surprins pe internauţi, vedeta face furori

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite prezentatoare de televiziune, dar și una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta a făcut senzație în mediul online cu o rochie foarte îndrăzneață. Iată cum arată vedeta.

Cum a apărut îmbrăcată Ilinca Vandici

Vedeta Kanal D a avut un an 2023 foarte greu, după ce mariajul ei cu Andrei Neacșu s-a destrămat și cei doi au divorțat. Dar a trecut peste această încercare și acum este într-o formă de invidiat. Iar acest lucru s-a văzut în cea mai recentă postare a sa de pe rețelele de socializare, cu care a făcut senzație.

Ilinca Vandici a apărut într-o rochie superbă roșie, foarte îndrăzneață, care a lăsat la vedere abdomenul lucrat perfect la sală. De asemenea, i-a pus în valoare și partea de decolteu. (VEZI GALERIA FOTO). Vedeta a postat și un mesaj despre ceea ce contează, cu adevărat, în viață.

FRUMUSEȚEA nu este despre a avea o față frumoasă. Este despre a avea o minte frumoasă, o inima frumoasă și cel mai important o energie frumoasă și pozitivă care să ajungă la sufletul celorlalți oameni…

Ei nu vor ține minte ce rochie ai purtat sau cum erai machiată însă vor ține minte întotdeauna cum te-ai purtat cu ei!”, a scris Ilinca Vandici pe Facebook.

Ilinca Vandici, despre infidelitatea fostului soț

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, Ilinca Vandici făcea câteva declarații controversate despre faptul că i-ar ierta orice soțului ei, inclusiv infidelitatea. Anul trecut, vedeta și Andrei Neacșu, cu care are un băiețel, au divorțat după șase ani de căsătorie. Motivul separării a fost chiar infidelitatea fostului ei partener.

Recent, vedeta Kanal D a făcut noi declarații și a subliniat că, de fapt, ea iartă, dar nu acceptă să fie înșelată, ceea ce a dus la despărțirea de tatăl fiului său.

În cadrul podcast-ului ei, într-o discuție cu Costel Bojog, un comediant cunoscut din România, Ilinca Vandici a declarat că este mândră de faptul că și-a demonstrat că poate ierta orice, chiar și pe fostul soț, însă doar la nivel spiritual.

”Exact cum mi s-a demonstrat mie, că nu pot să iert chiar orice sau, mă rog. La nivel spiritual, în relație cu Dumnezeu și cu mine, da, pentru mine pot să iert, în suflet, dar nu accept. Eu nu am zis că accept, am zis că iert, drept urmare uite că nu am acceptat”, a spus Ilinca Vandici.

De ce nu are Ilinca Vandici un iubit

Ilinca Vandici a recunoscut că nu i-a fost ușor după divorț, dar a spus că separearea de Andrei Neacșu nu a marcat-o și că multe femei trec prin astfel de despărțiri și reușesc să își găsească drumul.

Deși nu mai este împreună cu tatăl copilului său de un an, vedeta nu are un iubit și a mărturisit că nu își dorește să se îndrăgostească. Și a spus și de ce nu s-a grăbit să-și facă o relație.

Am acordat atenție copilului meu și m-am concentrat asupra carierei. Așa cum spuneam, consider că este important să nu te arunci dintr-o relație în alta fără să îți acorzi mai întâi timp ție pentru a înțelege ce te-a adus în punctul respectiv, pentru a analiza, pentru a-ți înțelege sentimentele, pentru a te vindeca.

Riști ca, dacă nu traversezi aceste etape, să iei cu tine în următoarea relație aceleași tipare, să atragi în viața ta același tip de persoană și, practic, să ajungi să te învârți la nesfârșit în același cerc fără să poți vedea ieșirea”, declara Ilinca Vandici, în martie, potrivit VIVA!.

Digisport.ro
Ce se întâmpla în locuința lui Ronaldo în timp ce el juca pentru Al-Nassr. Georgina a făcut totul public pe internet
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Spuma de ras face minuni în casă. Ce întrebuințări are
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Val de cutremure în România. Calculele care ne înfioară
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Lumea filmului este în zi de doliu. Marea actriță ne-a părăsit: Odihnește-te, mamă!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
PLANUL B al generalului CIUCĂ. Cum ne apără de agresiunile RUSIEI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro