Ilinca Vandici anunță surprize mari la Bravo, ai stil! Ce le așteaptă pe cele 9 concurente

Ilinca Vandici anunță surprize mari la Bravo, ai stil! Ce le așteaptă pe cele 9 concurente
Ilinca Vandici anunta surprize mari la Bravo, ai stil! Ce le asteapta pe cele 9 concurente

Emisiunea de fashion „Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane, din această toamnă. Nu mai este mult până la marea întâlnire cu cei trei jurați și nouă concurente. Noul sezon de la Kanal D va fi plin de surprize și răsturnări de situație. Prezentatoarea competitiției, Ilinca Vandici, dezvăluie detalii incendiare despre ce le așteaptă pe concurente, în sezonul șapte al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nume mari din showbiz-ul românesc se vor bate pentru premiul cel mare și titlul de „cea mai stilată vedetă din România”. Doar una singură va demonstra că merită să fie încoronată „Regina modei”, așa că lupta va fi destul de strânsă.

Anda Adam, Ioana Filimon, Mădălina Pamfilie, Otniela, Carmen Negoiță, Ruxy, Nicoleta Nucă, Senzy și Olga Verbițchi au spus DA provocării de a participa la noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrieties”, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Ilinca Vandici, anunț surpriză

Recent, Ilinca Vandici a mărturisit că este nerăbdătoare să înceapă sezonul cu numărul șapte și recunoaște că are emoții uriașe.

„Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din ‘Bravo, ai stil! Celebrities'”, a declarat Ilinca Vandici.

Tibi Clenci, noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Surpriza acestui sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” este dată de plecarea lui Cătălin Botezatu din postura de jurat al emisiunii. Acesta a fost înlocuit cu Tibi Clenci, un renumit fotograf de fashion. Juratul se va alătura veteranilor Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, doi designeri extrem de talentați.

În calitate de jurat, Tibi va fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să intre cît mai bine în pielea unui personaj.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul ”, a precizat Tibi Clenci, noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Urmăriți Playtech.ro și pe