De ce mama Ilincăi Vandici i-a spus că va fi percepută ca o ușuratică. Ce greșeală comunistă ar fi comis vedeta Kanal D

De ce mama Ilincăi Vandici i-a spus că va fi percepută ca o ușuratică. Ce greșeală comunistă ar fi comis vedeta Kanal D
De ce mama Ilincăi Vandici i-a spus că va fi percepută ca o ușuratică. Ce greșeală comunistă ar fi comis vedeta Kanal D

Ilinca Vandici nu a avut o viață deloc ușoară, mai ales la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta a povestit mai multe lucruri intime, inclusiv o discuție cu mama ei.

De ce mama Ilincăi Vandici i-a spus că va fi percepută ca o ușuratică

Prezentatoarea Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri despre carieră șiviața ei privată. Ea a trecut prin multe lucruri până să ajungă unde este în prezent.

În cadrul unui interviu, Ilinca a povestit prin ce greutăți a trecut ca să ajungă în momentul prezent.

„Niciodată nu am uitat de unde am plecat, ce am făcut, cine sunt cu adevărat. Sunt mândră de ce am realizat, dar sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă sau pot să strălucesc în lumina reflectoarelor”, a mărturisit ea.

Ea a vrut să plece în Spania, luând o pauză de la televiziune. Nu și-a găsit locul acolo, așa că s-a întors.

„M-am întors aici, în familia Kanal D. Drumul meu cred că trebuia să fie altul dacă rămâneam în altă parte, la televiziunea respectivă, probabil continuam acolo.

Așa a fost să fie, să iau o pauză, să-mi mai dau o șansă și uite că apoi m-am întors aici. Cum pui peștele în apă, așa m-am simțit și așa simt de fiecare dată.

Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată. Îmi place să spun că am un înger păzitor care are grijă de mine, sunt binecuvântată, Dumnezeu a avut mereu o mână pe umărul meu.

Îmi place să cred că după ce a plecat tata, e el acolo cel care are o mână pe umărul meu și care atunci când fac ceva bine îmi spune „bravo”, iar dacă sunt jos, mă ia și mă ridică”, a mărturisit vedeta.

Ce greșeală comunistă ar fi comis vedeta Kanal D

Cu mama ei, Ilinca Vandici a mărturisit că relația a fost una bună, deși câteva cuvinte au rănit-o.

„Mama mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți și nu unul singur.

Suntem prietene sau nu, nu știu să-ți spun. Sunt supărată pe ea, dar în egală măsură o iubesc enorm. Sunt supărată pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru aprecierile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care le-a făcut față de mine.

Diferența e că până acum ceva vreme mi se păreau de neimaginat, nu s-a diminuat dragostea, dar îmi permit să fiu și supărată. Ea nu le știe că nu i le-am spus.

Aș vrea să știe mama că sunt superbă din toate punctele de vedere, că sunt o femeie, un copil care merită toată dragostea și aprecierea ei, că sunt copilul care s-a ridicat singur dar care avea nevoie de cineva acolo”, a mai spus Ilinca Vandici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI