Ilinca Vandici a pățit-o. A început să plângă după o glumă proastă

Ilinca Vandici a pățit-o. A început să plângă după o glumă proastă
Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi

În noua sa emisiune, Andreea Mantea a promis o mulțime de noi surprize. Frumoasa brunetă a adus-o în fața telespectatorilor pe Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrites”, într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Ilinca Vandici a început să plângă după o glumă proastă

Vedetele s-au întâlnit acasă la Ilinca Vandici pentru a învăța să facă cozonaci, însă prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil” Celebrieties” nu știa că prietena ei, Andreea Mantea, i-a pregătit o farsă.

Așadar, în mod intenționat, Andreea Mantea a pus-o pe Ilinca Vandici să uite ingrediente esențiale în prepararea cozonacului, cum ar fi ouă, unt, ulei și lămâie rasă. În tot tipul pe care l-au petrecut învățând să facă cozonaci, bruneta i-a oferit indicații greșite, lucru care a dus-o pe Ilinca în pragul disperării.
De trei ore stau cu tine și m-ai învățat numai prostii (…) Învață să faci cozonac, Andreea, că habar n-ai! În loc să mă ajuți, m-ai pus numai în încurcătură! Nu mai am încredere în tine!”, i-a spus Ilinca Vandici Andreei Mantea, potrivit WOWbiz.ro.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi

După ce Ilinca Vandici a băgat cozonacul în cuptor, bruneta i-a mărturisit că a uitat să adauge ingrediente esențiale în compoziția preparatului. După ce nervii și frustrarea s-au acumulat, Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi și i-a reproșat Andreei Mantea că era foarte important pentru ea să îi iasă cozonacul. În cele din urmă, prezentatoarea TV a părăsit furioasă bucătăria.

Andreea Mantea, pentru a se revanșa după gluma pe care i-a făcut-o, i-a adus un cozonac deja bine făcut și i-a mărturisit că a fost o farsă. Acesta a fost momentul în care Ilinca Vandici a răbufnit.

”Ce mă enervezi! Nu e prima oară când faci asta cu mine, iar eu ca proasta pun botul. Aveam senzația că ești de la balamuc. Mi-ai spus să legăn sticla de lapte! Superbă ești! Am zis că se întâmplă ceva cu Andreea, mi-ai părut super dubioasă de la început”, i-a reproșat Ilinca Vandici, potrivit sursei citate.

Andreea Mantea a dezvăluit de ce a plecat de la ”Puterea Dragostei”

Frumoasa brunetă a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la emisiunea ”Puterea Dragostei”. Andreea Mantea nu a dorit ca fiul ei să crească departe de familie, show-ul filmându-se în Turcia. Așadar, cei doi prezintă acum emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, un proiect de care Andreea este foarte mulțumită și își dorește să îl țină cât mai mult.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI