Ilie Năstase și Ioana Simion, nuntă cu fast! Unde va avea loc evenimentul și ce îi așteaptă pe invitați

Ilie Năstase și Ioana Simion, nuntă cu fast! Unde va avea loc evenimentul și ce îi așteaptă pe invitați
Ilie Năstase, ginere pentru a cincea oară. Unde va avea loc evenimentul?

Ilie Năstase pare că vrea să se apropie cu pași repezi de bărbatul cu cele mai multe divorțuri și căsătorii din România, Prigoană. Acesta se va afla în postura de ginerică pentru a cincea oară. Fostul sportiv a trecut de regula care spunea că a treia oară e cu noroc, pentru că, așa cum a afirmat, abia de data asta se simte cu adevărat câștigător.

Ilie Năstase și Ioana se căsătoresc!

Una caldă, alta rece…cam așa ar fi viața alături de Ilie Năstase, ar afirma doamnele care i-au trecut prin viață, dar și Ioana. Deși bruneta a amânat nunta și a vrut să divorțeze la scurt timp după ce au spus da în fața ofițerului stării civile, aceasta s-a răzgândit.

Cum se spune că iubirea e oarbă, viitoarea doamnă Năstase pare că-l iubește mult pe Nasty, pentru că a reușit să treacă rapid cu vederea infidelitatea afaceristului care s-a tot vehiculat. Una peste alta, uitată sau nu greșeala viitorului ginere, nunta are loc…și nu oriunde. Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit pe 25 aprilie a anului curent și vor ca în curând să facă o nuntă frumoasă, nu cu „tam tam”, precum a spus mireasa.

Unde are loc nunta Ioanei Simion cu Ilie Năstase?
Unde are loc nunta Ioanei Simion cu Ilie Năstase?

Unde va avea loc nunta?

După decizia luată, se pare că Ioana a condus clar, astfel că a ales ceva discret și simplu. Cei doi se vor căsători pe un iaht de lux, unde mai greu ajung ochii și urechile curioșilor care ar putea să le bage bețe-n roate. Invitații desigur că se vor delecta cu cele mai fine lucruri și cu o distracție pe cinste, de asta ocupându-se mereu fostul sportiv, cunoscut mereu pus pe șotii și ca fiind sufletul petrecerii.

”Eu nu mai sunt la vârsta la care să fac o nuntă cu tam-tam. Nu vreau lume multă, presă, paparazzi. Sunt trecută prin viață, Îmi place modestia. Eu nu m-am schimbat ca om când am devenit soția lui Ilie Năstase. Îmi doresc o ceremonie mică, discretă, pe un iaht, cu familia și apropiații. Eventual să știm numai noi. O să aflați după aceea că a avut loc nunta. Dar sigur nu va fi anul acesta”
Ioana Simion

Urmăriți Playtech.ro și pe