Ilie Năstase și noua soție, la un pas de divorț după doar trei luni de mariaj. Despărțirea pare să fie inevitabilă

Ilie Năstase și noua soție, la un pas de divorț după doar trei luni de mariaj. Despărțirea pare să fie inevitabilă

La 72 de ani, fostul tenismen Ilie Năstase este la un pas să-și ia adio de la al cincilea mariaj. Persoane din anturajul acestuia și al actualei sale partenere de viață, Ioana Simion, mărturisesc că lucrurile nu stau deloc roz între ei.

Ilie Năstase și Ioana Simion, cununie religioasă amânată

Au trecut doar trei luni de la cununia civilă și, în ciuda timpului scurt care s-a scurt, relația lor pare să se apropie de sfârșit. Motivul pentru care despărțirea dintre Ilie Năstase și Ioana Simion ar fi inevitabilă constă în infidelitatea bărbatului. ”Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat pentru Click! surse din preajma celor doi.

Ioana așteaptă o schimbare adevărată din partea lui Ilie

Lucrurile petrecute între cei doi au determinat-o pe Ioana să fie mai reticentă cu privire la Ilie, de la care așteaptă gesturi adevărate care s-o convingă că el s-a schimbat și că își dorește să lupte pentru relația lor. ”Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, a declarat o persoană din anturajul lor pentru aceeași sursă.