Amalia Năstase, transformată radical. ”Dacă nici Teo Trandafir nu mă mai recunoaște, atunci mă îmbogățesc!” FOTO

Amalia Năstase, trasformare radicală. Cum a apărut la Teo Show?

Amalia Năstase a venit transformată total la emisiunea lui Teo Trandafir. Teo Show a revenit după vacanță și și-a reluat momentele delicoase alături de vedetele autohtone. Surpriza de după zilele libere ale moderatorilor și nu numai a fost Amalia Năstase, care s-a ținut de promisiune, după cum bine țin minte prezentatorii emisiunii de televiziune. Cum a apărut fosta soție a lui Ilie Năstase în platou?

Amalia Năstase, transformată total

Amalia Năstase a recunoscut faptul că s-a îngrășat destul de mult, ajungând extrem de aproape de 100 de kilograme. Fosta soție a cunoscutului jucător de tenis a susținut că motivul principal a fost a treia sarcină pe care a avut-o la o vârstă mai înaintată și care i-a dat bătăi de cap la final în privința kilogramelor în plus. Aceasta a declarat inițial că se simte bine în corpul său, doar că toată viața s-a știut o femeie cu o talie de viespe, astfel că la un moment dat va scăpa de surplus.

Zis și făcut, după cum a menționat în platou la Teo Show, înainte de vacanță! Amalia a revenit la talia subțirică de odinioară și a surprins pe toată lumea cu noua apariție. Aceasta a slăbit aproape 30 de kiograme cu dieta oloproteică pe care a urmat-o încă din această primăvară. Femeia de afaceri nu mai este nevoită să poarte vestimentații lungi și largi, ajungând la mai puțin de 75 de kilograme. Acum are o siluetă de invidiat și este liberă să poarte ținute îndrăznețe.

„Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaşte înseamnă că te îmbogăţeşti? -30 de kilograme”
Amalia Năstase

Amalia Năstase, transfrormare radicală. Afacerista a revenit la talia deviespe
Amalia Năstase, transfrormare radicală. Afacerista a revenit la talia deviespe

„Arăți senzațional”

Amalia, în vârstă de 42 de ani, a reprezentat un exemplu pentru doamnele care nu cred că vor reuși să dovedească toate kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii. Majoritatea fanilor de pe rețelele de socializare au avut numai cuvinte de laudă la adresa voinței de care a dat dovadă fosta soție a lui Ilie Năstase.

„Ambiție și voință, nu așa… 30 de kilograme nu sunt 3”, „Ești un exemplu și o frumusețe de femeie”, „Arăți minunat și cred că te simți pe măsură”, „Superbă”, „Impecabilă”, „Bine de tot”, „Câtă ambiție!”, „Arăți senzațional!”, „Doamne, ce frumoasă ești!”, „Ce splendoare de femeie!”
Cometariile internauților

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI